Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Ben çok okuyorum, çok geziyorum, çok dinliyorum dinlediklerimi kendi kafamda yorumluyorum genel kültürüm gayet iyi aklıma bişey takıldımı araştırırım öğrenirim ama gel gör ki toplum içinde veya bir insan karşısında rahat olamadığım için kendimi ifade edemediğim için bunları başkalarına aktaramıyorum bu kendine güvensizlik değilde nedir ?
Orjinal yazı sahibi: I am Jack's wasted lifeView Post
Ben çok okuyorum, çok geziyorum, çok dinliyorum dinlediklerimi kendi kafamda yorumluyorum genel kültürüm gayet iyi aklıma bişey takıldımı araştırırım öğrenirim ama gel gör ki toplum içinde veya bir insan karşısında rahat olamadığım için kendimi ifade edemediğim için bunları başkalarına aktaramıyorum bu kendine güvensizlik değilde nedir ?
kendi özelliklerinin farkındasın bu bile güven işareti.hiç takdir edilmemiş olman ,bunları ifade edemeyişin sadece sosyal bir insan olmadığının göstergesi.bense herkesle konuşabilen çok bırbır biriyim bu özelliği sevmiyorum.hiç bir ortam hiç kimse bana yabancı değil.
Yorum