Duyuru

Collapse
No announcement yet.

keNdine gÜveNmeYen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: tek_sayı View Post
    La deminden beridir şu gülücükleri yazıyom yazıyom çıkmıyorlar d harfi felan çıkıyor bilgisi olan şahıslar yanıtlayabilirlermi ? Ayrı bir konu açmak istemiyorum çünkü.

haklısın abi alt tabaka dan uzak durmak lazım....her belayı saararlar adamın başına bunlar ))))

Yorum

Ben mesela doğduğumdan beri zeki bir insan olduğumdan insanları kolayca ayırt edebilen atatürkçü bir vatandaşım. Okuma yazmayı 5 yaşındayken kendi kendime öğrendim. 6 yaşındayken güneş ile gezegenler arasındaki çekim kuvvetini merak etmiş ve araştırıyordum çevremdeki arkadaşlarıma anlattığımda bana bakıp gülüyorlar onlar o zaman meşhur olmakta olan pikachu veyahut pokemon saçmalıklarının kartlarını biriktiriyorlardı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
        mukemmeliyetcilikten kurtulduktan sonra ozguvenin yerine gelir.Kimse eksiksiz harika degil.Sen de olmak zorunda degilsin.Kimseden ne kendini kucuk gor ne de kimseyi kendinden ustun gor.

Hangi ilaç yapti bilemiyorum ama cymbalta acayip ozguven veriyormus.(ben uzun sure kullanmadim ama genelde oyle deniliyor)Ha bu arada surekli kafana gore kullandigini yaziyorsun duzenli kullanirsan ise yarar.Aspirin degil ki bu aaaaaaaaaa.
        7-8 Yıldır bir sürü ilaç kullandığım için aspirin gibi geliyor. Artık ilaçlar bendeki ağırlıklarını kaybettiler onları fazla ciddiye alamıyorum. Cymbaltayı araştırım, doktora da soruyum.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tek_sayı View Post
          Ben mesela doğduğumdan beri zeki bir insan olduğumdan insanları kolayca ayırt edebilen atatürkçü bir vatandaşım. Okuma yazmayı 5 yaşındayken kendi kendime öğrendim. 6 yaşındayken güneş ile gezegenler arasındaki çekim kuvvetini merak etmiş ve araştırıyordum çevremdeki arkadaşlarıma anlattığımda bana bakıp gülüyorlar onlar o zaman meşhur olmakta olan pikachu veyahut pokemon saçmalıklarının kartlarını biriktiriyorlardı.

başarılar sizden öğrencek bişiler vardır elbet o zamn desenenize....ben kaçar ii geceler cümleten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
            bence kendine güvenmeyen yoktur sadece parasız kalmıştır eli kolu mahkumdur çaresizdir mecburiyetten kendine güvenmiyordur bu sözümü iyi okudun bütün neden bu
            çizgifilmlerde para/altın vs. görünce kahramanın gözleri dolar işareti şeklinde fırlar ya sen sürekli onlar gibisin ((: iyi niyetimden soruyorum hiç bu halinin takıntı kaynaklı olabileceğini düşünmüyo musun

Yorum

Güvenmemek korkudan gelir aslında karşılaşacağın şeyler birbir aklına gelir ve güvenmezsin kendine. Hazırlıksız yakalnırsan korkarsın ve kendine güvenmezsin ne kdr hazır olduğunla alakalı bu
              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

çok sivri zekalı bir insan olmama rağmen ara sıra kendime güvensizlik gibi saçma sapan düşünceler aklımda beliriyor bunun nedenine bende anlam veremedim ben tekim herhalde.

Yorum

ben zaten şizoid kişilik yapısına sahip bir insanım ama aynı zamandada zekiyim.

Yorum

övünmeyi sevmem anlatmak istediğim şeyi kavrayamamışsın.

Yorum

valla maalesef hayattaki en büyük derdim bu son 4 yıldır kendine güvensizlik ve getirisi çaresizlik
                      Ummadık Aşk Kalp Yarar..

Batacağım çok çamur çıkacağım çok batak var...

Yorum

İşleniyor...
                      X