Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ömer Seyfettin Gerçeği

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ömer Seyfettin Gerçeği

Korkulu rüyalarım olmuştur bu şahsiyet ve kitapları.
    çocuk kitabı diye okutup tertemiz ruhumu kirlettiler..
    bilmem siz de benim gibi düşünüyor musunuz?
    ben yeni yeni anlıyorum:geçen beyaz lale diye bir kitabı elime geçti.
    okudukça ruhum daraldı ve hepsi de böyle bu zatın yazdıkları.
    falaka,diyet,perili köşk,başını vermeyen şehit...
    başka aklınıza gelenler varsa sizde yazın...

yani tamam hayatın gerçeklerini anlatıyor diycem ama o da değil,yok böyle gerçekler, hani ilkokul birde bu sahneleri kafamızda canlandırdığımızı bir düşünsenize...

Çocuk kitabı olarak tavsiye edilmesi garip. Bomba isimli hikayesini okumuştum, +18 olarak etiketlenmeli. Veliler önce kendileri okumalı bu çocuk kitaplarını sonra karar vermeli.

Yorum

ben kaşığı ,perili köşkü biliyorum bir zararını görmedim.hatta yalanın kötü olduğuna dair kızıma okutmayı düşünüyorum.

Yorum

ben diyet'i okumuştum gerçekten bir çocuğun okuyacağı cinsten bir kitap değil. Yanlış hatırlamıyorsam kitabın kahramanı diyet olarak kolunu kesiyordu bir çoçuğa bu neden aktarılır ki ? başlığı açan arkadaşa da teşekkürler.

Yorum

kırmızı başlıklı kız nasıl :kurdun karnını yarıp babaanneyi çıkarıyor.

Yorum

Önce cocuklarımıza su televizyonu izletmeyelim bence.Bir kitapta olabiliceginden cok daha fazla zararlı icerikli yayın var.Hemde görüntülüsü...
            Sonra kitap iceriklerini konusuruz.
            Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Bence yanlış düşünüyorsunuz.

Ömer SEYFETTİN, çok iyi bir yazardır ve eserleri okunmaya değerdir. Hayatın içinden ve realist şeyler yazar Ömer SEYFETTİN...

Yorum

İşleniyor...
              X