Arkadaşlar tamam çok güzel bir site,yararlı filan kimseyle bişey paylaşamıyanlar,içini dökemiyenler için ama ne biliyim bence haftada bir,ayda bir filan herkes kendi şehrinde forum buluşması düzenlese arabası olanlar işe el atsa benzin parası bölüştürülüp,ya da minibüs kiralasak gelmek istemiyenleri zorla olmasa da birazcık tatlı ısrarla buluşmaya çağırsak filan,yemeklere gitsek,hiçbişi yapmasak da oturup sohbet ederiz..böyle ne sosyal fobi geçer ne depresyon geçer,ilaçlara gömülüp yaşamayı ben ne biliyim çok güvenilir bulmuyorum,daha da depresyona itiyo insanı..ne dersiniz bu buluşma olayına..yemin ediorm şu sosyal fobiyi mesela (çünkü en çok bilgim onda var ) yenmek için forumca sokakta soyunucaz deseniz bile ben varım şöle topluca bişiler yapalım yaw ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rica,Öneri Nyse işte
Collapse
X
-
sitede 'birbrini tanıyan' insanlar zaten görüşüyor.
senin bu buluşma ısrarın niye? kimi tanıyosunda oturup konusmak istiyorsun? konuş işte burda burası konuşasın diye var!!!
bu ısrarlarının altında aradığım art niyeti benim paranoyalarıma ver tamam mı?
biz burda cok gördük dost ayağı yapanları o sebeple temkinli site sakinleriyiz!!!!
-
Arkadaş kimseyle bi buluşma ısrarım yok,sadece böyle zirve gibi mesela bir konsere gidelim bişey yapalım,kimseyi tanımıyorum zaten olay da orda bu şekilde sosyal fobisi olan bana ve sosyal fobisi olanlara tedavi olur die dedim bilmem anladın mı ? buranın nie olduğunu biz de biliyoruz !!!
tamam temkinli ol da suçlarmış gibi de her nanenin sonuna ünlem koyma öle,benimki sadece bi öneriydi sundum olmuyosa,bitti.
Yorum
Yorum