Duyuru

Collapse
No announcement yet.

30 yaşında okula dönmeye cesareti olan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 30 yaşında okula dönmeye cesareti olan var mı?

Üniversite eğitimini yarım bırakmış biri şartlar uygunsa okula dönebilir mi sizce?
    Bütün sınıftan en az 10 yaş büyük olmayı göze almalı mıdır?
    SF li birinin kabusu olur heralde bu durum
    Merak ettim sadece yorumlarınız..
    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

23 yaşındayım 18 yaşına yeni girmiş insanların içinde sınava hazırlanıyorum 30 yaşında birininde okula dönmesi kadar doğal bi şey yoktur bence acele etmelisin

Yorum

valla bizim bölümde vardı orta yaşlılar, koca adam vardı çoluklu çocuklu, sonuçta üniversite yani, geçersin en arkaya dinlersin dersi, gruplu projeli dersler içinde biriki kişi bulursun kendi halinde sessiz onlarla beraber halledersin onuda, takıldığın yerleri bana sor diyecemde bölüm ne idi?

Yorum

bilemiyorum doğrusu
        çok zaman geçti
        yaş 32 artıkın..

gitsemde sosyalleşemem inek gibi derse girer çıkarım

Yorum

valla arkaadaşım 29 unda okuddu üniversiteyi hiç dışlanma falanda olmadı gayet güzel bir ortamımız vardı. çok da güzel anlaşırdık. şimdi işinide eline aldı. neden olmassın ki?

Yorum

ben 48 yaşındayım ve af için başvurup eylül ayında yeniden üniversite öğrencisi olacağım.
            yalnız benimki lisans değil yüksek lisans olacak ve bende sosyal fobi yok. tam tersine çok fırlamayımdır.
            benden 20-30 yaş küçük genç kızlarla dolu bir üniversite. kendimi padişah gibi hissedeceğim.

Yorum

ya arkadaşlar o değil de.. şimdi atılma filan kalktı ya.. peki bu insanlar okulu bitiremediği yada gitmediği sürece harç yatıracaklar mı?.. yada yatırmasalar bu harçlar borç hanesine mi yazılacak? ben araştırdım cevap bulamadım bi yerde..mesela ben aftan yararlanacam diyelim ama iki sene sonra okula gitmek istiyorum.. bu iki sene de kayıt yaptırıp harç ödemek istemiyorum.. şimdi bu iki senenin harcını ödemek zorunda mıyım? bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Yorum

istedikten sonra neden olmasın?40 yaşında da okuyan gördüm.79 yaşında kahvede oturucama gider ilim öğrenirim diyen birinin sınıftaki gençlerden daha iyi notlar aldığını birebir matematik öğretmeninden duydum.96 yaşında yabancı bir bayanın üni.bitirip iş başvuruları yaptığını haberlerde dinledim.

hani diyoruz ya şimdi nasıl yapıyım,zamanında güzeldi diye 17-26 yaş arası okurken aldığın bilgi ve ortamı algılama şeklin farklı.birde daha sonraki yaşlarda bunu gerçekleştirdiğinde daha farklı tecrübeler edinirsin.çünkü olaya bakışın değişicek.17-20 yaş civarının çılgınlıklarını tebessümle karşılayıp yer yer şaşıracaksın.çok yorucu dediğin anda pes etmeyip bir 15 gün sabrettiğinde o yoğun tempoya alışıp 18 yaşında gibi dinamik olacaksın. senden küçük birinin sana ders anlatmasını önce yadırgayıp daha dikkatli baktığında sana nasılda saygıyla yaklaştığını yeri geldiğinde senin bilgilerinden yararlandığını görecek ve daha neler neler öğreneceksin.buda senin farkın olacak...

Yorum

Ben üniversitedeyken epeyce büyük yasta insanlarla karsılastım.Hepsinide ayakta alkısladım,
                  Cesaretlik bir sey yok;böyle bir erdemide kınayan kisiler ne derse desin.Onların fikirlerine göre kendimize yön veremeyiz ki
                  Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: janedoe
                    Arkadaslar ben biraz abarttım aslında daha 38 yaşındayım
                    Düzeltmek istedim
                    Gercekten mi ?

Bende sizi 39 yasında sanmıstım

''GALATASARAY''

Yorum

işte destek!! nasıl içim rahatladı anlatamam
                      ben ehliyet alırken (12 yıl falan oldu) sınıfta orta yaşlı bir bayan vardı hemen yanına gittim tebrik ettim iyi anlaştık
                      direksiyon sınavlarını bilirsiniz otobüse doluşulur muhtalif bir yerde bir tur atılır müfettişler not verir falan
                      ben sıramı savdım otobüste bekliyorum otobüste kalabalık ablanın sırası geldi , geçti direksiyona otobüsten biri başladı dalgaya
                      "annem yaşında kadın utanmıyo buraya gelmeye" "çantasına bakın börekte getirmiştir bu yolluk diye" otobüstekiler koptu nasıl gülüyorlar
                      ben tutamadım kendimi daldım çocuğa bayağı bir kapıştık ayırdılar sonra
                      kalmış işte aklımda okula dönmeye karar verdiğimde o çocuk geldi gözümün önüne
                      neyse bir senem var hazırlanmak için hayırlısı....
                      sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
                        işte destek!! nasıl içim rahatladı anlatamam
                        ben ehliyet alırken (12 yıl falan oldu) sınıfta orta yaşlı bir bayan vardı hemen yanına gittim tebrik ettim iyi anlaştık
                        direksiyon sınavlarını bilirsiniz otobüse doluşulur muhtalif bir yerde bir tur atılır müfettişler not verir falan
                        ben sıramı savdım otobüste bekliyorum otobüste kalabalık ablanın sırası geldi , geçti direksiyona otobüsten biri başladı dalgaya
                        "annem yaşında kadın utanmıyo buraya gelmeye" "çantasına bakın börekte getirmiştir bu yolluk diye" otobüstekiler koptu nasıl gülüyorlar
                        ben tutamadım kendimi daldım çocuğa bayağı bir kapıştık ayırdılar sonra
                        kalmış işte aklımda okula dönmeye karar verdiğimde o çocuk geldi gözümün önüne
                        neyse bir senem var hazırlanmak için hayırlısı....
                        sağolun
                        Okumak güzel bir is.Kim ne derse desin umrunuzda olmamalı.
                        Sahsen ben üniversitede okurken ablalarımı,abilerimi görünce hep takdir ettim
                        Dalga gecen bir kisi görmemekle birlikte,görsemde düsüncelerini kaale almaya deger bulmazdım

''GALATASARAY''

Yorum

okumayı düşündüğüm bölümde işler değişebilir biraz da

tıp
                          güleni gebertirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
                            okumayı düşündüğüm bölümde işler değişebilir biraz da

tıp
                            güleni gebertirim
                            Cok güzel bir hedef.Umarım hedefinize ulasırsınız.
                            Aklıma sınava hazırlandıgım günler geldi.Dershanenin duvarına okullar ve taban puanları listesi asılmıstı.Bende listeyi bastan asagı bir kagıda yazıyordum.Üstlerden baslamıstım yazmaya,en alttakileri yazarken dershanedeki bir hocam görmüstü beni ve oglum gözün yükseklerde olsun biraz ne yapıyorsun orda demisti

''GALATASARAY''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
                              Cok güzel bir hedef.Umarım hedefinize ulasırsınız.
                              Aklıma sınava hazırlandıgım günler geldi.Dershanenin duvarına okullar ve taban puanları listesi asılmıstı.Bende listeyi bastan asagı bir kagıda yazıyordum.Üstlerden baslamıstım yazmaya,en alttakileri yazarken dershanedeki bir hocam görmüstü beni ve oglum gözün yükseklerde olsun biraz ne yapıyorsun orda demisti
                              teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                              X