Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutlu Yıllar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mutlu Yıllar

Yönetim olarak :

Yasut Tarih: Sal Arl 30, 2008 5:27 pm Mesaj konusu: 2009

Yeni Üye

Nereden: Ankara
    Yeni yıla hüzünlü bir giriş yapacağım. İnsanlık adına çoğu şeyin değişmeyeceği bir yıl olacağını düşünüyorum. Başta İsrail'in yaptığı katliam beni çok üzüyor

Her şeye rağmen yine de umudumu kaybetmeden gayret etmeye çalışacağım yani azda olsa umut taşıyorum.

Ya umutlarımız da olmasaydı

Yorum

ozle_m_ermaid Tarih: Sal Arl 30, 2008 5:36 pm Mesaj konusu: 2009 gelirken..

Amatör Üye

Nereden: yürekten
      Ofline
      2009 yılından ne bekliyorsunuz?Bu yeni yılda kendi hayatınızda nelerin değişmesi için çaba göstereceksiniz?Umutlarınız hayalleriniz nelerdir?Beklentileriniz..? Peki ya tüm dünya adına nelerin olmasını ya da değişmesini isterdiniz?

Ben herşeyden önce sağlıklı olmak istiyorum ve ailemin sağlıklı bir yıl geçirmesini de tabi..Huzur diliyorum,mutluluk..Derslerimde başarılı olmak istiyorum ,buna sahip olabilmek için 2008e nazaran daha özenli ve programlı çalışmam gerekecek Ve kalbimdeki sevginin bir ömür boyu kalmasını istiyorum..

Dünya için de artık huzur istiyorum,artık dökülen kanlar akan gözyaşları son bulsun istiyorum.

Tüm kötülükler son bulsun istiyorum...

Klbinizden samimiyetle ve iyi niyetle geçirdgniz tüm dileklerinz hayırlı bir şekilde kabul olur inşallah..Şimdiden mutlu yıllar diliyorum herkese..

Sevgiler

Yorum

2009 da herkesin bütün insanlığın birbirini sevmesi sayması anlaması saygı duyması ve beraber mutlu yaşamasını temenni ediyorum. Realitede çok zor bir istek bu ama, çoğu kişinin gönülleri bunları istiyor. Yaşadığı dünyayı çevreyi beğenmeyip ben devrim yapıcam, kendi sistemimi getircem, şöle mutlu olacam, böle mutlu olacam, halkımı şöle yücelicem vs vs vs laflarla amacı sistemi bozup sözüm ona devrim yapmak isteyen kişi ve grupların aşırı tatminsizlik doyumsuzlukları nedeniyle senelerdir bu sevgi saygı temennileri hep lafta kalmıştır. evet uzun bir cümle oldu ama anlatmak istediğimi sanırım anlamışınızdır. birbirimizi olduğu gibi kabul edip herkes birbirine sevgi saygı duysa şuan dünyada hiçbir savaş terörizm vs kötü olaylar olmaz.. kısa bir cicili yılbaşı mesajı yerine böyle bir yazı uygun gördüm. lütfen sevgiyi saygıyı hayatımıza realize edelim... lafta kalmasın rica ediyorum....

Yorum

Herkesin yeni yılını kutlarım.
          Umarım yeni yılda isteklerinize kavuşursunuz.
          Bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk diliyorum.

Yorum

herkese mutlu yıllar ...yeni yılın herkese mutluluk,huzur ve sağlık getirmesini temenni ederim...
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine...

Yorum

Herşeyin en iyisi 2009 da portal üyelerinin olsun.

Not: Noel Baba gerçek

Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                -Buda-

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zeth

Şişşş hatta burda 8)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fregile
                    Orjinal yazı sahibi: Zeth

Şişşş hatta burda 8)
                    :lol:

inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur...

Yorum

herşeyin hayırlısı olsun 2009 üzerimize nur gibi gelsin...mutluluk huzur hayırlı para getirsin...sevdiklerimizle birlikte olalım yalnızlık çok zor...mutluluğumuz daim başarılarımız büyük olsun...yeni yıl kutlu olsun=))))
                      <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

Mutlu yıllar diyorum tüm site dostlarıma..umarım sizin için hayırlı olacak tüm dilekleriniz gerçek olur..

En başta sağlık bizimle olsun..

Yorum

bütün site sakinlerinin yeni yılı kutlu olsun..

Yorum

yeni yılda tüm dualarımızın kabul olmasını diliyorum

Yorum

herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. bazı şeyler için hala umut var avuçlarımızda ve dilerim bu umutlarımız bu yeni yılla birlikte gerçekleşir. başta sağlık olmak üzere tüm mutlulukların sizlerden yana olması dileğiyle....
                              <div>asıl şeytanlık şeytanın her yerde olduğunu d&uuml;ş&uuml;nmektir.</div><br />

Yorum

İşleniyor...
                              X