Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçim Burkuldu.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İçim Burkuldu.

Yarım saatlik yola ve soğuğa aldırmadan akşamları işten eve hep yürüyerek gelirim, ama bugün dolmuşu kullandım keşke kullanmasaydım
    Dolmuşta kibar mı kibar hanım mı hanım sarı saçlı bir güzel kız vardı.
    Gideceği yeri tam bilmiyormuş şöfere sordu sonra konu konuyu açtı biraz sohbet ettiler. Bu arada ben de en arka koltuğa oturdum onun kibar nazik konuşmasını dinliyorum. Düşündüm acaba ilerde böyle bir sevgilim olur mu diye. O' nu izlerken içim burkuldu hayata isyan ettim içten içe ağladım eve geldiğimse hala sessiz sessiz duruyordum.
    Her zaman yürüyerek giden ben, bu akşam nasıl oldu da dolmuşu kullandım?
    :cry:
    Her şey güzel olacak...

olması için sen gereken adımı attın mııı

Yorum

Hayır atmadım, kız arkadaşım olsun isterdim ama normal arkadaşım yokki kız arkadaşım olsun. Niye adım atmadım çünkü kırk fırın ekmek yemem lazım daha insanlarla nasıl konuşulur bilmiyorum derdimi rahatça anlatmıyoruym nasıl kız tavlayacağım : ) bunun için hiç ümidim yok
      Hayattan hiç bir beklentim yok arasıra yaşama sevinci gelse de kendimi geliştirmek istesem de yaşamak istemiyorum ama din elimi kolumu bağlıyor ölmek yok diyor cehenneme gidersin diyor: (
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
        Hayır atmadım, kız arkadaşım olsun isterdim ama normal arkadaşım yokki kız arkadaşım olsun. Niye adım atmadım çünkü kırk fırın ekmek yemem lazım daha insanlarla nasıl konuşulur bilmiyorum derdimi rahatça anlatmıyoruym nasıl kız tavlayacağım : ) bunun için hiç ümidim yok
        Hayattan hiç bir beklentim yok arasıra yaşama sevinci gelse de kendimi geliştirmek istesem de yaşamak istemiyorum ama din elimi kolumu bağlıyor ölmek yok diyor cehenneme gidersin diyor: (
        aynı duyguları ben de yaşıyorum ama konuşmayı bilmesen buraya bişeyler yazamazdın yazarken birilerinden yardım aldığını düşünmüyorum ilk önce erkek arkadaştan başla lisede ilkokulda mahallede sevdiğin arkadaşın yok muydu onlarla görüşmeyi dene eski günleri anarsın iyi kötü bişeyler vardır şu anda benim ortaokuldan tam 9 yıllık arkadaşım var hiç kopmadık kavga da ettik yeri geldi dertleştik ama her zaman birbirimze destek olduk aynı şekilde liseden 3 tane arkadaşım var onlarla da hep görüşüyoruz sen de bi dene bence???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
          aynı duyguları ben de yaşıyorum ama konuşmayı bilmesen buraya bişeyler yazamazdın yazarken birilerinden yardım aldığını düşünmüyorum ilk önce erkek arkadaştan başla lisede ilkokulda mahallede sevdiğin arkadaşın yok muydu onlarla görüşmeyi dene eski günleri anarsın iyi kötü bişeyler vardır şu anda benim ortaokuldan tam 9 yıllık arkadaşım var hiç kopmadık kavga da ettik yeri geldi dertleştik ama her zaman birbirimze destek olduk aynı şekilde liseden 3 tane arkadaşım var onlarla da hep görüşüyoruz sen de bi dene bence???
          "ilk önce erkek arkadaştan başla" Sonra kız arkadaş sahibi olursun mu demek istedin? : ) Kız arkadaş aradığım yok çünkü kendi içimde bir sürü eksiğim var böyle olunca hiç bir ümidim yok yani kendi ayağıyla bir sevgili bana gelse bile "evet" demem, gücüm yok.Düşündüğün için teşekkür ederim.
          Bazen böyle el ele gezenleri görüyorum parkta oturanlara görüyorum içim burkuluyor bu akşam da böyle oldu paylaşayım dedim.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
            "ilk önce erkek arkadaştan başla" Sonra kız arkadaş sahibi olursun mu demek istedin? : ) Kız arkadaş aradığım yok çünkü kendi içimde bir sürü eksiğim var böyle olunca hiç bir ümidim yok yani kendi ayağıyla bir sevgili bana gelse bile "evet" demem, gücüm yok.Düşündüğün için teşekkür ederim.
            Bazen böyle el ele gezenleri görüyorum parkta oturanlara görüyorum içim burkuluyor bu akşam da böyle oldu paylaşayım dedim.
            evet çünkü kız arkadaş psikolojini olumlu etkiler

Yorum

Hadi şimdi o kızla iletişim kurdun, güzel bir ilişkiye adım attınız. Yarın onun gibi güzel bir kız gördün bu sefer ''keşke o benim sevgilim olsaydı'' mı diyeceksin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
                Hadi şimdi o kızla iletişim kurdun, güzel bir ilişkiye adım attınız. Yarın onun gibi güzel bir kız gördün bu sefer ''keşke o benim sevgilim olsaydı'' mı diyeceksin?
                Yanlış bağlantı kurmuşsun. Madem güzel bir ilişkiye başladım benim de duygularımı tatmin ediyor neden daha iyisini bulduğumu sanınca vazgeçeyimki. Durum böyle olursa kimse sevgili bulamaz çünkü en iyiyi kimse bulamaz.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Yanlış bağlantı kurmuşsun. Madem güzel bir ilişkiye başladım benim de duygularımı tatmin ediyor neden daha iyisini bulduğumu sanınca vazgeçeyimki. Durum böyle olursa kimse sevgili bulamaz çünkü en iyiyi kimse bulamaz.
                  En iyi diye birşey yoktur zaten sadece sen dolmuşta güzel bir kız gördün ve ona ilgi duydun yani karakterini bilmeden, tanımadan.

Yarın senin bir ilişkin olduğunda yanında sevgilin de olsa, başka bir kıza da ilgi duyabilirsin.. bunu şu anda bilmek zor ama bu konuda seni uyarmak istedim. Belli ki bu konu çok etkilemiş seni, bunun bazı dışavurumları olabilir.

Yorum

bir kapıyı açmadan ardını göremezsiniz...
                    öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

En iyi diye birşey yoktur zaten sadece sen dolmuşta güzel bir kız gördün ve ona ilgi duydun yani karakterini bilmeden, tanımadan.

Yarın senin bir ilişkin olduğunda yanında sevgilin de olsa, başka bir kıza da ilgi duyabilirsin.. bunu şu anda bilmek zor ama bu konuda seni uyarmak istedim. Belli ki bu konu çok etkilemiş seni, bunun bazı dışavurumları olabilir.
                      İnsanların fiziğinden çok karekterinden etkilenirim. Karekteri de gözlerine bakınca az çok anlaşılır. Kesinlikle hiç bir kızdan sadece yüzü ya da fiziği güzel diye etkilenmem.Kişiliği çok iyiyse bir de üstüne güzel olursa çok daha iyi olur tabi : )
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

bence sen konuşmayı son derece bilen bi insansın ...sadece kendine güvenin yok...bunu aşmak senin elinde..kendine güvenmeyi dene çünkü beklersen gelmez..illaki taşı atacksın kolun yorulacak..
                        <div><strong>tarihimin tekerr&uuml;r&uuml;nden korkmuyorum !</strong></div><br />

Yorum

İşleniyor...
                        X