KAc gundur siteye giriyorum, bakiniyorum ve tek kelime bile yazmadan cikiyorum..
Garip bir sekilde icimden birsey yazmak gelmiyor..
bu yaziyi da zoraki yaziyorum: )
sanirim kalabalik ortamlarda durmak iyi geliyor bana..
Belki de vefa-123 ugur getirdi bana
diger basliga yazmaktan korktum,olumlu temiz bir sayfa olsun..
henuz birseyler oturmus degil ama sevilmek,sevmek,deger gormek insani mutlu ediyor..insanlara kizsam da aslinda ben cok cabuk seven biriyim..
Herseyin cok guzel olduguna,olacagina inaniyorum...pes etmemeliyim,inadina yasamaya dewam etmeli,korkup kacmamaliyim...en buyuk hatam kacisim olur...ben mutluyum her zorluga ragmen..
yeni yilin bana yeni bir is,saglik,yeni bir ev,yeni bir okul ve yeni bir sevgi getirmesi dilegiyle
sizlere de bol sans,saglik,moral, ne isterseniz gerceklessin...gerceklesmese de uzulmeyin 2010 icin yeniden dilersiniz..
Garip bir sekilde icimden birsey yazmak gelmiyor..
bu yaziyi da zoraki yaziyorum: )
sanirim kalabalik ortamlarda durmak iyi geliyor bana..
Belki de vefa-123 ugur getirdi bana
diger basliga yazmaktan korktum,olumlu temiz bir sayfa olsun..
henuz birseyler oturmus degil ama sevilmek,sevmek,deger gormek insani mutlu ediyor..insanlara kizsam da aslinda ben cok cabuk seven biriyim..
Herseyin cok guzel olduguna,olacagina inaniyorum...pes etmemeliyim,inadina yasamaya dewam etmeli,korkup kacmamaliyim...en buyuk hatam kacisim olur...ben mutluyum her zorluga ragmen..
yeni yilin bana yeni bir is,saglik,yeni bir ev,yeni bir okul ve yeni bir sevgi getirmesi dilegiyle
sizlere de bol sans,saglik,moral, ne isterseniz gerceklessin...gerceklesmese de uzulmeyin 2010 icin yeniden dilersiniz..
Yorum