Duyuru

Collapse
No announcement yet.

moralim iyi,iyi seneler:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• moralim iyi,iyi seneler:)

KAc gundur siteye giriyorum, bakiniyorum ve tek kelime bile yazmadan cikiyorum..
    Garip bir sekilde icimden birsey yazmak gelmiyor..
    bu yaziyi da zoraki yaziyorum: )
    sanirim kalabalik ortamlarda durmak iyi geliyor bana..

Belki de vefa-123 ugur getirdi bana

diger basliga yazmaktan korktum,olumlu temiz bir sayfa olsun..

henuz birseyler oturmus degil ama sevilmek,sevmek,deger gormek insani mutlu ediyor..insanlara kizsam da aslinda ben cok cabuk seven biriyim..

Herseyin cok guzel olduguna,olacagina inaniyorum...pes etmemeliyim,inadina yasamaya dewam etmeli,korkup kacmamaliyim...en buyuk hatam kacisim olur...ben mutluyum her zorluga ragmen..

yeni yilin bana yeni bir is,saglik,yeni bir ev,yeni bir okul ve yeni bir sevgi getirmesi dilegiyle

sizlere de bol sans,saglik,moral, ne isterseniz gerceklessin...gerceklesmese de uzulmeyin 2010 icin yeniden dilersiniz..

sebo cum sevindim senin adına

güzel şeyler duymak keyiflendiriyo beni..

mutlu yıllarr

Yorum

sebocum sana böyle yazmak çok yakışıyor, çok sevindim okuyunca

yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah

yeni yılda beraber olalım tabii

Yorum

sanada iyi yıllar canım
        <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

Teşekkürler sebo..İyi yıllar..
          Ben mümkünse sağlık,huzur ve sağduyu istiyorum..

Yorum

Mutlu yıllar sebocum senin için hayırlı olacak tüm hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile..

Umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir..

Mutlu yıllar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jennn
              sebo cum sevindim senin adına
              güzel şeyler duymak keyiflendiriyo beni..
              mutlu yıllarr
              Orjinal yazı sahibi: kafein
              sebocum sana böyle yazmak çok yakışıyor, çok sevindim okuyunca
              yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah
              yeni yılda beraber olalım tabii :

Orjinal yazı sahibi: gulben
              Mutlu yıllar sebocum senin için hayırlı olacak tüm hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile..
              Umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir..
              Mutlu yıllar..
              :
              Orjinal yazı sahibi: sgsa
              bunları senden duymak çok güzel ve mutluluk verici arkadaş...iyi seneler... :
              kusura bakamyin, genelde kotu seyler yaziyorum ama aslinda hayatim o kadar da vahim degil,sadece hemen buyutebiliyorum ve en kolay yol da burda icimi dokmek oluyor...
              en cok mutlu oldugum sey de isnanlari mutlu etmektir: )
              yanimda oldugunuz icin tesekkurler.

Yorum

2009a kendimi cok iyi hissederek girdim, ve inaniyorum 2009 beni cok degistirecek..garip bir sekilde hayata yeniden baslamis,yeniden dogmus gibi hissediyorum..neden..

Yorum

:mrgreen: Sebo destan yazmışsın mübarek Hepsini okuyamadım fakat kendini iyi hissetmene sevindim. Ben de yeni yıla güzel bir başlangıç yaptım ve bu senenin hayatımda yeni ufuklara yelken açma vakti olacağını hissetmekteyim. Dilerim herkes arzu ettiği mutlu günlere en kısa zamanda ulaşır.

Yorum

ayrica artik basklarindan hoslanabiliyorum, sanki heran benim kriterlerimden sadece birine uyan birine asik olabilecek durumdayim: )aslinda bu sefer platonik bir sekilde sipsevdi takilmak istiyorum, cunku ben kendime kati kurallar koydukca, kendimi engelledikce daha sonra ciddi bir sekilde biriyle cikinca o kisiye cok baglaniyorum, sanki bir defa sevmeye hakkim var ve bunu iyi degerlendirmeliyim ,sevdikten sonra da hep hayatimda olmasi gerekiyormus gibi..sanirim artik burda da ilerde mutlu bir beraberligim olmasi icin, gercekten sevip sevmedigimden emin olmak icin, duygularimi rahat birakmaliyim..
                    hayatima giren insanlari (arkadas,aile vs) hayatimdan kolay kolay cikartmak pek bana gore bir sey degil, o yuzden de genelde sevdigim bir kisi cikinca aman cikmayayim sonra sevgili olarak anlasamazsan o kiziyle olan arkdasligim da bozulur diye dusundugumden kimseyle cikmak da istemiyorum..
                    hayatima giren insanlar omur boyunca hayatimda kalacaklar diye bir sey yok, ben nedense burda takili kaliyorum...insanlarin hayatina donem donem insanlar girer ve cikarlar, her insan iyidir, sanki hayatimdan cikinca onlar kadar iyisii bulamaycagim gibi aptal bir dusunceye kapiliyorum..
                    bu da cok yanlis bir dusunce degil mi?
                    ben cok kalin kafali biriyimdir, inanclarimi,dusuncelerimi kolay kolay kimse hic birsey degistirmez, ancak ve ancak kafama tugla dusup bir anda degistirebiliyorum...

bu yazdiklarimin icinde birazcik bile karamsarlik yok, aksine cok cok olumlu dusunerek yaziyorum, mutlu olmak adina kendimde degistirmem gerkenler uzerinde yogunlasiyorum..tabulardan kurtuludegisime acik olmak lazim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: qwerty
                      :mrgreen: Sebo destan yazmışsın mübarek Hepsini okuyamadım fakat kendini iyi hissetmene sevindim. Ben de yeni yıla güzel bir başlangıç yaptım ve bu senenin hayatımda yeni ufuklara yelken açma vakti olacağını hissetmekteyim. Dilerim herkes arzu ettiği mutlu günlere en kısa zamanda ulaşır.
                      yakinda roman yazcam
                      sbirli olan arkadaslar okur isallah
                      herkes hakketigini yasasin 2009da

Yorum

İşleniyor...
                      X