Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birşey görsem hemen onunla ilgili hayal kuruyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Birşey görsem hemen onunla ilgili hayal kuruyorum

Selamlar

Çocukluğumdan beri hayal kuruyorum ve önüne geçemiyorum , bağımlısıyım
    Ufakken hep kahramanlık hayalleri kurardım . izledğim diziler,çizgi filmler bittikden sonra kafamda o izledğim fimler üzerine senaryo yazardım başrolde kendimi seçip kötü adamları dövüp , en güzel kızla sevişirdim : ) Şuan 20 yaşındayım benimle birlikte hayallerim de olgunlaştı
    hayal kurmaya devam ettim tabi ama daha olgun hayaller eskisi gibi değil
    hayallerim ortak yönü hep kendi tarafımdan pozitif oluyorum ,, haklı çıkan ben oluyorum gene kahraman ben oluyorum. Sorularıma gelince
    1. Bu normal bişey mi? (bence değil)
    2.Kendime doktor oluyorum bu hayalleri kurmıcak diyorum ama tutamıyorum kendimi kaybediyorum hayal kuruyorum
    3.Bunun nedeni ne olabilir
    4.Bu aptal hayal kurma olayından nasıl kurtulabilirim

hayal kurmak güzel bir şey fazla aşırıya kaçmadan normal hayatını etkilemediği sürece. sevgili hayali falan kurarmısın ne gibi hayaller kurarsın?hiç hayal kuramayan insanlarda var bunu unutma hiç hayalsiz yaşamak kadar kötü bir ey yok.birde kendimi doktor zannediyorum demişsin içinde bir doktormu barındırıyorsun telkin veren

Yorum

dedim ya dostum istiyorum bütün gözler üstümde olsun karizma olayım kendimi göstereyim istiyorum hayaller hep öyle:S.Sevgili hayali kurarım evet istedği bi kadınla kim hayal kurmak istemez .Ama normal hayatımın bunlarla alakası yok ağır başlıyım beni tanıyan insanlara bu tür hayaller kurdğumu söylesem kesinlikle inanmaz bu hayaller beni olgunlaştırıyor galiba ama çok üzüyor . sadece bu hastalık yok bende
      diğer psikolojik sorunlarımda var . Psikiyatriste bile gittim bu sorunun cevabını aldıkdan sonra onlarıda sorucağım , yani ilerliyen zamanlarda beraber olucağınız : )
      Bide soruma varsa bayan arkadaşların cevabını bekliyorum nasıl baktılar bu olaya olumlu bakmadıklarını biliyorum tabi görüşlerini merak ediyorum.

Yorum

//güncel

Yorum

İşleniyor...
        X