Selamlar
Çocukluğumdan beri hayal kuruyorum ve önüne geçemiyorum , bağımlısıyım
Ufakken hep kahramanlık hayalleri kurardım . izledğim diziler,çizgi filmler bittikden sonra kafamda o izledğim fimler üzerine senaryo yazardım başrolde kendimi seçip kötü adamları dövüp , en güzel kızla sevişirdim : ) Şuan 20 yaşındayım benimle birlikte hayallerim de olgunlaştı
hayal kurmaya devam ettim tabi ama daha olgun hayaller eskisi gibi değil
hayallerim ortak yönü hep kendi tarafımdan pozitif oluyorum ,, haklı çıkan ben oluyorum gene kahraman ben oluyorum. Sorularıma gelince
1. Bu normal bişey mi? (bence değil)
2.Kendime doktor oluyorum bu hayalleri kurmıcak diyorum ama tutamıyorum kendimi kaybediyorum hayal kuruyorum
3.Bunun nedeni ne olabilir
4.Bu aptal hayal kurma olayından nasıl kurtulabilirim
Çocukluğumdan beri hayal kuruyorum ve önüne geçemiyorum , bağımlısıyım
Ufakken hep kahramanlık hayalleri kurardım . izledğim diziler,çizgi filmler bittikden sonra kafamda o izledğim fimler üzerine senaryo yazardım başrolde kendimi seçip kötü adamları dövüp , en güzel kızla sevişirdim : ) Şuan 20 yaşındayım benimle birlikte hayallerim de olgunlaştı
hayal kurmaya devam ettim tabi ama daha olgun hayaller eskisi gibi değil
hayallerim ortak yönü hep kendi tarafımdan pozitif oluyorum ,, haklı çıkan ben oluyorum gene kahraman ben oluyorum. Sorularıma gelince
1. Bu normal bişey mi? (bence değil)
2.Kendime doktor oluyorum bu hayalleri kurmıcak diyorum ama tutamıyorum kendimi kaybediyorum hayal kuruyorum
3.Bunun nedeni ne olabilir
4.Bu aptal hayal kurma olayından nasıl kurtulabilirim
Yorum