arkadaşlar herkese iyi seneler....benim merak ettiğim şey yani üye,amatör üye...profesyonel üye gibi birçok üye çeşidi var ne kadar süre geçince değişiyor...ben yeni üyeyimne kadar sonra amatör üye olucam mesela????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merakımdan soruyorum...
Collapse
X
-
Re: merakımdan soruyorum...
Orjinal yazı sahibi: asseeearkadaşlar herkese iyi seneler....benim merak ettiğim şey yani üye,amatör üye...profesyonel üye gibi birçok üye çeşidi var ne kadar süre geçince değişiyor...ben yeni üyeyimne kadar sonra amatör üye olucam mesela????
yeni üye,amatör üye,deneyimli üye,profosyonel üye ve özel üye olarak sınıflandırılıyorBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: platonikOrjinal yazı sahibi: asseeearkadaşlar herkese iyi seneler....benim merak ettiğim şey yani üye,amatör üye...profesyonel üye gibi birçok üye çeşidi var ne kadar süre geçince değişiyor...ben yeni üyeyimne kadar sonra amatör üye olucam mesela????
yeni üye,amatör üye,deneyimli üye,profosyonel üye ve özel üye olarak sınıflandırılıyor
mesajlar derken bizim özel mesajlarımız mı yoksa foruma yazdıklarımız gibimi?<br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asseeeOrjinal yazı sahibi: platonikOrjinal yazı sahibi: asseeearkadaşlar herkese iyi seneler....benim merak ettiğim şey yani üye,amatör üye...profesyonel üye gibi birçok üye çeşidi var ne kadar süre geçince değişiyor...ben yeni üyeyimne kadar sonra amatör üye olucam mesela????
yeni üye,amatör üye,deneyimli üye,profosyonel üye ve özel üye olarak sınıflandırılıyor
mesajlar derken bizim özel mesajlarımız mı yoksa foruma yazdıklarımız gibimi?
byhandsome,şimdiye dek yazdığın mesajlar kadar mesaj yazman gerek deneyimli olabilmen içinBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__asee bak logon varya resminin altında avatarın altında mesaj sayın yazıyor.benim merak ettiğim ben 1000 mesaj oluncamı deneyimli üye olucam.
orda puanlarınız yazıyo ama mesaj sayısı yok...<br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asseeeOrjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__asee bak logon varya resminin altında avatarın altında mesaj sayın yazıyor.benim merak ettiğim ben 1000 mesaj oluncamı deneyimli üye olucam.
orda puanlarınız yazıyo ama mesaj sayısı yok...
şimdi sen bana yazı yazdın ya avatarında kız resmi var onun altında tarih var onun altındada mesaj sayın var demek istediğin oysa o puan değil mesaj sayın...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__Orjinal yazı sahibi: asseeeOrjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__asee bak logon varya resminin altında avatarın altında mesaj sayın yazıyor.benim merak ettiğim ben 1000 mesaj oluncamı deneyimli üye olucam.
orda puanlarınız yazıyo ama mesaj sayısı yok...
şimdi sen bana yazı yazdın ya avatarında kız resmi var onun altında tarih var onun altındada mesaj sayın var demek istediğin oysa o puan değil mesaj sayın...
14140yazıyor<br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asseee14140yazıyor
kimi üyeler bulundukları şehri de yazar. bkz.platonikBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
Yorum