Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bunu tabii ki yapacağım ancak ondan sonra ...
sonrasında yapmam gerekenler nelerdir
sonuçta benim de kendime bir çeki düzen vermem gerekiyor
ona karşı nasıl davranmam gerekir gib olayları merak ediyorum
tilkiye tamamen katılıyorum..çok doğru söylüyor ..anlatığınız durumu kısmen yaşamışbiriyim.ve o inanç çok zor yokoluyor.. benim evliliğim bitti buyüzden.. beyini aksi yönde çalıştıramıyor arkadaşınız. bi kereinanmış. belki eski sevgililerinizle ilgili onları aldattığınız deneyimlerden bahsettiniz. o da kendisine yapılacağına inanıp kıskançlık krizine girip öfkeleniyor olabilir..böyle bişey anlattınız mı?
@blackswan
evet, korkusu var içinde, benden kaçtığını da biliyorum, korkuyor, çok konuştuk bunu, bir süre direniyor sonra kendisi de ağlayarak kabul ediyor bunu. Bir gün, iki gün normal oluyor herşey ama bana bir telefon geldiğinde (erkek kadın farketmiyor) sorgusuz sualsiz kavga başlıyor, yanında defalarca telefonun sesini açtım, erkek olduğunu duyduğu halde tutamıyor kendini ve yine başlıyor ayrılık, dediğiniz gibi beyin çocuk olarak kalmış, annesinin ve babasının o küçükken yaşadığı sorunlar tümüyle ona geçmiş. Onlardan bir türlü kopamıyor, ablası da farkında ve defalarca terapiye gitmesini istiyor ama kimseyi dinlemiyor. Ben oldukça sabırlı bir insan olduğum halde, hatta aile içindeki en sabırlı diyebilirim benim bile sinirlerim kabarıyor ... ???
@hale46
Sorun çözümsüz mü değil mi bilmiyorum ki, bir kez bile benimle bir doktora gitse, tek bir kez konuşabilsek hani bende daha iyi anlayacağım ama buna fırsat olmadı hiç, kaçıyor ve hiçbir şekilde kabullenmiyor.
Zaten dediğim gibi bende pek emin değilim gerçekten Narsist olduğuna, sıralanan madeler var ama örn. "kesinlikle yapmazlar" gibi maddeler uymuyor, yardım sever, zor durumda kalan birine muhakkak yardım eder, para tabii ki önemli bir bayan olarak, yani ben parasız kalsam köprü altında da yatarım ama o bunu yapamaz ve o da ona göre davranıyor, yani belirli başlı olması gereken şeyler onda yok. Şunu bir öğrenebilsem belki bende kendime ona göre bir çeki düzen verebilirim, açamıyorum onu birtürlü. Eskiden yaşamış bazı olaylar ve bunlar onun içine tamamen yerleşmiş, bende annem babam olmadan büyüdüm ve aynı şekilde onun hayatı da böyle, itilip kakılmalar ister istemez yaşandı ama demek ki onun yaşadıkları daha fazla olmuş, bilemiyorum, bu konuda biraz ketum ki bunlar kolay kolay anlatılası şeyler de değil, biliyorum kendimden.
Terkedilme korkusunun olduğunu bende biliyorum, kesinlikle var ama tek bu sorun olamaz, ama yine de sormak isterim, ben bu tür şeyleri bir kadın gözüyle göremem tabii ki, sizce teredilmeyeceğini ona nasıl ıspatlayabilirim ki??
Sizler anlatın, belki de gerçekten ben yanlış yapıyorum bu konuda, geçmişinde yaşamış demiştim ya, ondan güvenmiyor olabilir,
Hastalığı umurumda değil, size bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum, insanın ağzı çok laf eder ama öyle bir amacım yok,neden mi bu kadar sevebiliyorum. nereden bileyim, anlamadım gitti, benim de ilişkilerim oldu ama bu şekilde hiçbirşeyi yaşamadım. Ona eski ilişkilerimden hiçbirini anlatmadım, yani biliyor, hepsinden bahsettim ama ayrıtnıya girmedim hiçbir şekilde ve girmem de. Tam tersi işte, eski ilişkilerimi bilmesine rağmen hiçbirini kıskanmaz ama hiç ilgisi olmayan birini bile kıskanır, anlamadım gitti. Yani benim de ondan önce bir hayatım vardı ve ister istemez kız arkadaşım da vardı, zaten onların hepsiyle muhakkak yatmışımdır, istisna yok
ilk başlarda insana komik geliyor ama önüme çıkan her insanla ilişki, ne bileyim. Dediğim gibi belki de ben birtakım şeyleri yanlış yapıyorumdur.
Yorum