Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni yıl

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yeni yıl

2009un ilk dakikarındayız şuan herşey dilediğimizce olsun=))
    <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Orjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__
    yeni yılın bütün yılların allah belasını versin..

niye böle konuştunki sanki :cry:
    <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

Daha 2 gün önce senin adına sevindiğimi söylemiştim şimdi ise üzüldüm. Test sonuçları kötü mü çıktı? : (
      Her şey güzel olacak...

Yorum

yok içimden geldi.herkez mutlu eğleniyor.bıktım artık ya kaç yıldır böyleyim geçen sene ondan önceki seneleri hiç sorma yine bu sene yeni yılın farkındayım neyse kusura bakma herkezin yeni yılın kutlarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
          Daha 2 gün önce senin adına sevindiğimi söylemiştim şimdi ise üzüldüm. Test sonuçları kötü mü çıktı? : (
          test sonuçları kötü çıksa nolur iyi çıksa nolur hepsi kandırmaca sürünmeye devam ediyoruz iyi çıksa ben kendimi iyimi hissedicem sanki.ölü gibiyim ölü malesf yalancıktan iyiyim diyemem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
            test sonuçları kötü çıksa nolur iyi çıksa nolur hepsi kandırmaca sürünmeye devam ediyoruz iyi çıksa ben kendimi iyimi hissedicem sanki.ölü gibiyim ölü malesf yalancıktan iyiyim diyemem.

neler olduğunu bilmiyorum ama canını sıkmamanı Allah yardım etsin ve herşey dilediğince olsun inşallah...insanları böyle görmek benide üzüyor...

Yorum

yok aseee takma kafan ufak bir isyan bu.yeni yılınız kutlu olsun.hepimiz iyileşiriz inş.konu dağılmasın.

Yorum

Yeni yıl hepimize; sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin, bolluk ve bereketiyle gelsin dünyaya ve ülkemize. Barış getirsin, afetlerden felaketlerden savaşlardan uzak olsun...

Evlatlarımıza,sevdiklerimize ,ülkemize,dünyamıza hayırlı ve uğurlu gelsin....AMİN
                Her şey güzel olacak...

Yorum

çok tuhaf gelıyor bana yeni yıl bayram falan insanlar sevınıyor artık çok yabancıyım heycanlanmıyorm ama iyi derler

Yorum

Yeni yıl herkese tüm istediklerini getirir inşallah
                    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
                    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

İşleniyor...
                    X