Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Son Ne Zaman Affettiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• En Son Ne Zaman Affettiniz?

En son ne zaman kızgın olduğunuz,nefret ettiğiniz ya da kırgın olduğunuz birini ve en önemlisi kendinizi affettiniz :?:

Başkasını affetmek ona karşı zaafınız olduğunu ya da onun sizi yendiğini göstermez.
    Geçmişte yaşadıklarımızı ya da yaptıklarımızdan dolayı kendinizi ve olayların içindeki kişileri affetmezsek ,ilerideki yaşantımızda daha büyük sorunlarla karşılaşmamız mümkündür.

Affettiğimiz kişlerin de bunu bilmeleri gerekmektedir
    Last edited by esintili24; 11-09-2012, 01:46 PM.
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

bende tam bu noktadayım işte affedip yeniden mi baslamalı yoksa affetmeyip suan ki yola devam mı etmeli

Yorum

nebilem hep affediyorumda nedense affeden yook :roll:

Yorum

Affetmek allaha mahsustur demisler

Yas ilerledikce insanlari daha kolay affediyor duruma geldim, zaman ilerledikce insanlar daha buyuk hatalar yapiyor, ve insanlari hatalariyla kabul edip,hatalarini affetmeyi ogreniyorum..
        ve en onemlisi affetmenin en buyuk faydasinin kendime oldugunu bildigim icin insanlari affediyorum..
        affedemediklerimi yok mu? var ve istesem de affedemiyorum, ama bir gun affedecegim ve uzerimdeki yukten kurtulacagim..
        kendimi affetmek??? himm emin degilim affedebilir miyim..

Yorum

Hastanede beraber zaman geçirdiğim bir arkadaşım vardı. Taburcu olduktan sonra da kendisini birkaç defa arayıp vefamı belli etmeye çalıştım. Bana taburcu olunca mutlaka görüşürüz diyordu. Lakin bir gün yine aradım. Arkadaşı taburcu olduğunu söylediler. Cep numaram onda vardı. Onunkisi de bende vardı. Demek ki benimle görüşmek istemiyor. Lakin bana tuhaf gelen şey dürüst olunmaması. Görüşmek istemiyorum deseydin madem kardeşim. Onu bağışladım işte fakat yolda karşılaşırsam bile dönüp yüzüne bakmam. Çünkü şahsen kimseyle böyle basit oyunlar oynamam. Tarzım değil yani.

Yorum

Onun cep numarasının sende de var olduğunu yazmışsın,sen aramayı neden aramadığını sormayı denedin mi :?:
            Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
            Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

Hastaneyi aradım ve taburcu olduğunu öğrendikten sonra da cepten onu aradım. Numaram onda kayıtlıydı. Fakat görüşme başladıktan sonra sessizlikten başka birşey duyulmadı. "Alooo E... sen misin? Ben T... Alooo sesimi duyuyor musun ?" şeklinde kendi kendime konuştum fakat yanıt gelmedi. Gerekli mesajı aldığım için bir daha aramadım. Zaten görüşmek istese kendisi de arardı. Hastaneden taburcu olduğunu öğrendim. Demek ki zor zamanında herkese destek olmayacaksın. Bazen insanları kendi kaderiyle başbaşa bırakmak gerekebiliyor. Buna benzer çok sayıda olay yaşadım.

Yorum

bence kendine dert etme bunu, farz edelim ki gorusmek istemiyor, demek ki asosyal biri, cunku senin ortada yanlis yaptigin bir sey yok..
                sen gorusmek istedigin zaman arar sorarsin, bu da kendin icin yaptigin bir sey olur..o insan da asosyal olarak hayatina devam eder..Malesef var boyle asosyal ya da burnu havada insanlar,dusunmeye degmez..

Yorum

Sebo dert etmiyorum. Zaten o insanı hayatımdan çıkarttım artık. telefon rehberinden de sildim. Sadece onun gibi yapamam demek istedim. Belki kendine göre mazeretleri vardır böyle davranmakta fakat iyi dost kara günde belli olur derler ya işte ben de o sebepten... Demek ki bu arkadaşı hastaneden taburcu olduktan sonra aramamam gerekirmiş. Lakin aynı şey bana yapılsaydı yani ben hastanedeyken sivil hayata karışmış birisi arasaydı o insanı her zaman hatırlardım. Bunların hepsi tecrübe oluyor Artık ben de onlara benzemeye başladım. Değişiyorum çünkü hayat uzun bir maraton. Aynı yerde takılıp kalmamak lazım

:mrgreen:

Orjinal yazı sahibi: sebo
                  bence kendine dert etme bunu, farz edelim ki gorusmek istemiyor, demek ki asosyal biri, cunku senin ortada yanlis yaptigin bir sey yok..
                  sen gorusmek istedigin zaman arar sorarsin, bu da kendin icin yaptigin bir sey olur..o insan da asosyal olarak hayatina devam eder..Malesef var boyle asosyal ya da burnu havada insanlar,dusunmeye degmez..

Yorum

2 saat önce. 5 saat önce tartıştığım arkadaşımı affettim.

3 saat sakinleşmeme yetti..
                    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

funarr aramıza hoşgeldin... sormadan edemeyeceğim: yaklaşık 4 yıl önceki konuyu nereden buldun?
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Dün bir arkadaşım tarafından ekildim, sinirliyim hala ama affettim sayılır
                        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

bana iyi bir baba olmayıp yeğenlerine sevgisini verdiği için babamı affettim.
                          3 sene önce sevgilisi için beni kullanan kardeşim dediğim arkadaşımı affettim.
                          1.5 sene önce bir arkadaşının hatrına bana ihanet etme noktasına gelen sevgilimi affettim.
                          onun haberi olmasa da ve ben çok kızsam da staj ayarladığını söyleyip sonrada ortada kalmama sebep olan yakın arkadaşımı affettim.

Yorum

bana kötü davransanda beni üzsende beni incitsende SENİ AFFEDİYORUM.ve senden nefret etmiyorum.bunu bil.
                            Leyla ile mecnun,,
                            Kerem ile Aslı,,
                            Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                            ...Benimle kim?? )

Yorum

Geçen hafta bir arkadaşımı affettim ama eskisi gibi olamyacak bunu biliyorum...
                              Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

İşleniyor...
                              X