insanlar ciddi veya kendince en ciddi maddi, manevi problemlerle karşılaşınca en büyük sorunun kendi sorunu olduğunu düşünüyor.çok sıkıntılı günleri yaşadığım ve artık hayatın benim için bir saniye bile yaşamanın birşey ifade etmediği bir gün google intahar kelimesini yazdığımda yolum buraya düştü. O günlerde buradaki güzel insanlar benim yolumu aydınlattı.. o hara güre de birşeyi gördüm... burada, şuradaş orada bizden çok daha çaresiz insanları gördüm.. ve yıllarca insanlara baktığımı ama onları görmediğimi anladım.. sorunlarım bitti mi hayır... artık o sorunları bitirmek hiç olmazsa acılarını en aza indirmek için çalışıyorum... dertleri zevk edinmeden yaşamak mutlaka zor.. ama başarılabilir.. KENDİN İÇİN BİR DİĞER İNSANLAR İÇİN BİR DİLEK TUT.
ya tutarsa ben inanıyorum hadi sende inan.. bir senedir bu beni yaşama bağladı.. bir ssürü buradan eski arkaradşimda bunun gerçekten faydası olduğunu söyledi.. lütfen bir dilek tut.. senin benim ve tüm insanlar için.. ve dua et gerçekleşsin.. sevgilerimle
ya tutarsa ben inanıyorum hadi sende inan.. bir senedir bu beni yaşama bağladı.. bir ssürü buradan eski arkaradşimda bunun gerçekten faydası olduğunu söyledi.. lütfen bir dilek tut.. senin benim ve tüm insanlar için.. ve dua et gerçekleşsin.. sevgilerimle
Yorum