Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güzel Kadın Erkeğin Psikolojisini Bozuyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
    makyaj yapmam diğer bayanlarla karıştırmayalım lütfen.. hayatımda yaptıgım en büyük makyaj rimel kalem bu kadar...
    sade bir güzelliğinin olduğundan şüphem yok,
    "-Çıkmaz o yol"
    diye uyaranlar...
    ben yürümeyi seviyorum
    anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

teşekkür ederim cnmm... sağol...
      Orjinal yazı sahibi: özgür ARIK View Post
      sade bir güzelliğinin olduğundan şüphem yok,
      tamam söylerim eşime kıskanır... amakıskanç erkekleri ben sevmem onu bilir.. neyse kendi versin kararını.. haddine neden olmasın baymısın bayanmı bilmiyorum ama bayanlar haddine olmadan her zaman kıskanmak için birşey bulurlar şu yaşıma kadar yaşadım
      Orjinal yazı sahibi: tek hece
      Kıskanmam kıskanmak ne haddime eşin kıskansın. ben sadece üzülürüm o kadar.

Yorum

abi yok ya kendine güveni olmayan adamın psikolojisini bozabilir ...
        ben mesela aynı ortama girmeden bi terettut yaşarım ama bu terettut bazen gitmeme bile neden olablir ... girdikten sonra
        kaç saat geçtıgını bile unuturum sonra kendıme derim ki bosuna terettut ediyorum sosyal fobi gibi ama ertesi gun olsa gene aynı terettudu yaşarım bi bunu çözemedim :S
        bazen arkadaşlar buluşur ben bu yüzden gitmem mesela içime bi sıkıntı girer hemen ...
        ama gitsem eglenecegımı ortamı cevirebilecegımı bilirim ama enteresan bu sosyal fobomi nedir ya
        Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: çekirdek
          İnsan psikolojisi çok garip hakkaten ...

Çok güzel bir hatuna karşı otomatikman inceliyorsunuz ve beklenmedik bir şekilde kibar konusuyorsunuz

Neden acep
          çekirdeğim çıtlağım valla doğru..ben eşimin telde erkekmi yoksa kadınlamı konuştuğunu hemencik anlıyorum:76:

Yorum

haklısın ama bazı bayanlar dozunu pek iyi ayarlayamıyorlar.. gerçi bazı erkeklerde ayarlayamıyorlar.. ayarlanmayan kıskançlık hayata kıskançlık değil azap katar.. herşeyin yeteri kadar olmalı, dozu ayarında olmalı.. fazlası zarar...
            Orjinal yazı sahibi: tek hece
            [B][COLOR="#483d8b"]

bayanların kıskanması güzellik katar hayata bence. erkeklerde gereksiz yere kıskanmaz kıskanırsa elbette vardır sebebi.

Yorum

haklısın ama bazı bayanlar dozunu pek iyi ayarlayamıyorlar.. gerçi bazı erkeklerde ayarlayamıyorlar.. ayarlanmayan kıskançlık hayata kıskançlık değil azap katar.. herşeyin yeteri kadar olmalı, dozu ayarında olmalı.. fazlası zarar...
              kıskanmak 2 türlüde kötü çünkü özgürlükler kısıtlanıyor.

Yorum

hani tatlı kıskançlık var ya o olabilir ama tatlı olmakla kalmalı fazlası ıhh ıhh
                Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                kıskanmak 2 türlüde kötü çünkü özgürlükler kısıtlanıyor.

Yorum

hani tatlı kıskançlık var ya o olabilir ama tatlı olmakla kalmalı fazlası ıhh ıhh
                  evet ancak öyle olmalı:66:

Yorum

aynennnnn.....
                    Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                    evet ancak öyle olmalı:66:

Yorum

ben bayanları hiç anlamadım bılıomusunuz cogu kendını cok akıllı falan sanıyor galiba kımse ustune alınmasın ben kendımden birkaç örnek vercem
                      cıktıgım 2-3 kısıde bunu net gördüm mesela birşey olur bi yerde otururuz iste cıkmaya baslayalı 1 bucuk ay falan olmuş ne o benim cevremı bılıor tam olarak nede ben onun
                      bir erkek arkadaşını goruyor opusuyorlar sarılıyorlar falan ben düşünüyorum belki samımi arkadaşıdır iyi bir cocuktur falan diye ...
                      tanışıyoruz sonra gidiyor çoçuk kafamdakı yargı hala değişmiyor...
                      nerden arkadaşssınız falan diyorum normal bi şekilde daha iyi tanımak için cocuguda anlatıyor ha tamm dıyorum konu degiştiriyorum
                      aradan bi sure geciyor ben bi kız aradasımı goruyorum onlayken konusuruyoruz falan işte tanıstırıyorum sonra kız gidiyor
                      bana sorulan soru bu kız kim ? cevap verıyorum nerden tanışıyorsunuz
                      sevgilisi varmı niye benmı cıkacam S:

yani ben o kadar üstelemiyorum ama bazı kadınlar sorgu moduna giriyorlar direk
                      ben mı aptalım ? onlardamı sorun var bazen anlayamıyorum
                      Never Back Down

Yorum

[QUOTE=Phonema;207333]ben bayanları hiç anlamadım bılıomusunuz cogu kendını cok akıllı falan sanıyor galiba kımse ustune alınmasın ben kendımden birkaç örnek vercem
                        cıktıgım 2-3 kısıde bunu net gördüm mesela birşey olur bi yerde otururuz iste cıkmaya baslayalı 1 bucuk ay falan olmuş ne o benim cevremı bılıor tam olarak nede ben onun
                        bir erkek arkadaşını goruyor opusuyorlar sarılıyorlar falan ben düşünüyorum belki samımi arkadaşıdır iyi bir cocuktur falan diye ...
                        tanışıyoruz sonra gidiyor çoçuk kafamdakı yargı hala değişmiyor...
                        nerden arkadaşssınız falan diyorum normal bi şekilde daha iyi tanımak için cocuguda anlatıyor ha tamm dıyorum konu degiştiriyorum
                        aradan bi sure geciyor ben bi kız aradasımı goruyorum onlayken konusuruyoruz falan işte tanıstırıyorum sonra kız gidiyor
                        bana sorulan soru bu kız kim ? cevap verıyorum nerden tanışıyorsunuz
                        sevgilisi varmı niye benmı cıkacam S:

yani ben o kadar üstelemiyorum ama bazı kadınlar sorgu moduna giriyorlar direk
                        ben mı aptalım ? onlardamı sorun var bazen anlayamıyorum[/QUOT
                        büyük ihtimalle yaşınız genç çıktığın kızlarda öyle..büyüyünce bu sorun kalmıyor birbirine güvenmeyi öğreniyorsun daha doğrusu kendine güveni.sana şu açıdan hak veriyorum biz kadınlar çok daha fazla sorgulamacıyız yaş ilerleyince bunu dile dökmek yerien kafada yapıyoruz:21::21:

Yorum

bencede yani bıraz kenara çekilip insanı dışardan gözetliceksın kı ne oldugunu anlıcaksın illaha o anda sorguya çekmen hiçbir işe yaramaz aksıne ^^ gerçegi görmeni engeller
                          sen zamana yayarak ip uçlarını toplicaksın kafanda
                          Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
                          X