Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anneler günü için...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• anneler günü için...

Annesi olmayanlardan özür dileyerek açıyorum bu başlığı..

Allah rahmet etsin anneciklerinize

annelerinize ne almayı düşünüyorsunuz? ya da almayı düşünüyormusunuz? yoksa bu günler fasa fiso para tuzağı almayacagım diye mi düşünüyorsunuz?ama beklemez mi annelerimiz?

Orjinal yazı sahibi: forte
    saat aldım anneme...
    duvar saati mi guguklu:64:

Yorum

bende altın bir kolye aldım okadar para verdim sonra ucu acaba sahtemi diye saçma bir düşünceye kapıldım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
        bende altın bir kolye aldım okadar para verdim sonra ucu acaba sahtemi diye saçma bir düşünceye kapıldım
        başka kuyumcuya git satıcakmış gibi davran fiyatını öğren çık, hem satarken ne kadar düşürüyo onuda öğrenmiş olursun. bu arada şüphede kalmaz.

Yorum

çok demode:tinysmile_tongue_t: cep telefonları varken saat takmak gereksiz

Yorum

ben bu sene gül almaya karar verdim.
            zaten annem bişeyi beğenmiyor

Yorum

ben de ne alacağıma karar veremedim ama hiçbişey alamasam da bir demet çiçeğini götürür ellerinden öperim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
                ben de ne alacağıma karar veremedim ama hiçbişey alamasam da bir demet çiçeğini götürür ellerinden öperim
                Benim annem elini de öptürmüyo. Ben napcam öğrenci maaşımla :'(
                Gel, gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti
                Gül bülbüle; bülbül güle yâr olmadı gitti.

Yorum

zambak alıcam (:
                  "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

öyle yaptım kalktım gittim başka bir kuyumcuya satacakmış gibi sordum 50 tl az söyledi aldıgım fiyattan.. peki sizden alsam ne kadar dır dedim 60 tl aldıgım fiyattan fazla söyledi içimden vay ucuza bile kapamışım dedim...
                    Orjinal yazı sahibi: forte
                    götür sor kuyumcuya..
                    Orjinal yazı sahibi: labirent View Post
                    başka kuyumcuya git satıcakmış gibi davran fiyatını öğren çık, hem satarken ne kadar düşürüyo onuda öğrenmiş olursun. bu arada şüphede kalmaz.

Yorum

İşleniyor...
                    X