Çocuklukdan beri ayda 2 3 defa olan bir sorunum var.. çocukluğumda daha fazla olurdu ve acayip korkardım şimdi az.. normal sakin olmama rağmen herhangi birşey yaparken sanki o anda panik içinde heyecan içinde gibi oluyorum.. yani normal sakin hiç birşey yapmazken oluyor bu ve durduramıyorum ancak birisiyle falan konuşunca düzeliyor yoksa 5 10 dakka böyle oluyor ve delirme noktasına kadar gidiyor.. hiç birşey olmazken bir panik içinde olmak :RpS_huh: 1 kez panik atak olmuştum panik atakla bir ilgisi yok.. panik atakda ölücekmişim gibi oluyor alakası yok.. peki sizce bu nedir ? karmaşık yazdığım için özür dilerim cevaplarsanız sevinirim :63:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
beynimde bu olan şeyin psikolojik tanımı nedir ?
Collapse
X
-
annen ya da babanın tutumundan kaynaklanan bir durum. sana karşı aşırı titiz oldukları ve korkuyu aşıladıkları bir dönem olmuş. herhangi birşeyi yapamamak ölümle sonuçlanmaz korkma. yapamamak dünyanın en normal şeyidir..gözlerim karanlık, kendime tutunarak yaşıyorum..
Yorum
-
birşey yapmakla alakası yok ölümde demedim zatendurduk yere olabiliyor acayip bi durum o anda otururken duvara bile bakarken sanki hızlı birşey yapıyormuşum koşuyor panik içindeymişim gibi geliyor
Orjinal yazı sahibi: dimatoka View Postannen ya da babanın tutumundan kaynaklanan bir durum. sana karşı aşırı titiz oldukları ve korkuyu aşıladıkları bir dönem olmuş. herhangi birşeyi yapamamak ölümle sonuçlanmaz korkma. yapamamak dünyanın en normal şeyidir..
Yorum
Yorum