Duyuru

Collapse
No announcement yet.

saplantı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• saplantı?

karşı cinsten birine saplantılı olmak nedir tam olarak?

Hani ya benimsin ya kara toprağın repliği vardır ya eski türk filmlerinde.İşte o en iyi saplantı örneğidir

Yorum

ondan kopamamaktır onu kimseyle paylaşamamaktır

Yorum

sanırım reddeilmenin verdiği bir hırs

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresifbako View Post
          sanırım reddeilmenin verdiği bir hırs
          hmm bu belirti bana uyuyor

Yorum

bende yaşamıştım uzun zaman önce çok zordur gerçekten

Yorum

Saplantı kötü birşeydir kardeş.Yukarıda bir replikle açıklamaya çalıştım.Kızı seversin bağlanırsın.Onda sorun yok.Ama kaçan kovalanır hesabı kız kaçtıkça sen onu gözünde büyütürsün.Dünyanın en güzeli olur o senin için.Gözün kimseyi görmez. Shakira yı bile beğenmezsin onun yanında.Hayatın alt üst olur.Hiçbir şeye kafanı veremezsin.Tüm hayatın aksar...Hani içkilerin üzerinde "kararında içiniz" yazar ya işte aşkta öyle birşeydir.Olmuyorsa zorlamayacaksın.Zarar gören hayat seninki olur çünkü.En yakın dönemeçten döneceksin geri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresifbako View Post
                bende yaşamıştım uzun zaman önce çok zordur gerçekten
                evet evet zor .. zorlugu su ki tam istemio sevmio deyip yoluna devam edersin derrken sak die bi görünür hersey allak bullak olur hoop yine gider

Yorum

saplantı...tam seni sevmeye başlamışken kendinden nefret ettirmeyi başarabilmektir..kendi hayatını zindan ettiğin yetmez miş gibi ona hayatı zindan etmek...ailesine çevresine karşı onu ve kendini küçük düşürmektir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                    Saplantı kötü birşeydir kardeş.Yukarıda bir replikle açıklamaya çalıştım.Kızı seversin bağlanırsın.Onda sorun yok.Ama kaçan kovalanır hesabı kız kaçtıkça sen onu gözünde büyütürsün.Dünyanın en güzeli olur o senin için.Gözün kimseyi görmez. Shakira yı bile beğenmezsin onun yanında.Hayatın alt üst olur.Hiçbir şeye kafanı veremezsin.Tüm hayatın aksar...Hani içkilerin üzerinde "kararında içiniz" yazar ya işte aşkta öyle birşeydir.Olmuyorsa zorlamayacaksın.Zarar gören hayat seninki olur çünkü.En yakın dönemeçten döneceksin geri
                    o zaman o sayfayı kapamak lazım?? ama tamamen kapamak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
                      o zaman o sayfayı kapamak lazım?? ama tamamen kapamak?
                      Aynen sayfayı kapamalı ve yeni aşklara yelken açmalısın.Hayat akıp gidiyor.durmaya,tökezlemeye zaman yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
                        evet evet zor .. zorlugu su ki tam istemio sevmio deyip yoluna devam edersin derrken sak die bi görünür hersey allak bullak olur hoop yine gider
                        anlıyorum dostum umarım fazla yara almadan atlatırsın...belki biraz bencil ve narsist olabilsek aşk denen saplantıdan kaçabilirdik

Yorum

belki de minnet duygusu bilmiorum.. aşık deilim buna eminim ama o çok iyi kalpli bi insan aslında ve üzerimde cok emeği var. yine de iyi olsun Allah yolunu açık etsin inş.

Yorum

İşleniyor...
                          X