Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yuh bana yuh binlerce yuh!..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yuh bana yuh binlerce yuh!..

Allahım ya heryere geç kalıyom.otobüsü kaçırdım şimdi de . otobüs bekledi 10 dakika yükümle yarı koş yarı yürü gittim yolcular da sinir olmuş.ah bennnnn ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.sinirin seni nalet pislik.çok sinirliyim.çünkü başımı ağrıttım ve öksürüyorum.a be 10 dk önce çık.!

bende çıkacaktım çıkmadım şimdi kendimi anti sosyal bi insan haline getirdigimi düşünüyorum keşke çıksaydım diyorum
    Never Back Down

Yorum

ne alaka ya? benimki farklı heryere geç kalıyorum allahın akşam 8 i nasıl geç kalır insan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bukaalemun View Post
        ne alaka ya? benimki farklı heryere geç kalıyorum allahın akşam 8 i nasıl geç kalır insan.
        kalır kalır ben hep okula geç kalırdım lisedeyken öglenciydim okulda evimin dibindeydi

bi bakardım herkez coktan sıra olmuş hoca konuşma yapıyor kafam yerde girerdim hiçbişey yokmuş gibi hoca da mikrofondan yırtınırdı

oooo hoş geldiniz ibrahim bey buyrun diye
        Never Back Down

Yorum

ilokulda benim de dibimdeydi okul.ben de geç kalırdım. üniversitede hala geç kalıyorum.bazı hocalar almıyor derse.anca 9 da sandığım ama aslında 9 buçukta olan bi derse erken gitmiştim.9 u 5 geçe.
          Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
          kalır kalır ben hep okula geç kalırdım lisedeyken öglenciydim okulda evimin dibindeydi

bi bakardım herkez coktan sıra olmuş hoca konuşma yapıyor kafam yerde girerdim hiçbişey yokmuş gibi hoca da mikrofondan yırtınırdı

oooo hoş geldiniz ibrahim bey buyrun diye

Yorum

ben dedim geç kalmayın, erken gelmeye calısın, bi gerizekalı orencim oğretmenim siz de geç kalıyonuz dedi. dedim ulan ben taa nerden geliyom falan filan yemedi ama geç kalıyonuz dedi. dovcektim acıdım.

Yorum

hiç geç kalmadım geç kalan insanlarıda sevmem..5 bilemedin 10dk bekler giderim..

Yorum

İşleniyor...
              X