Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
ben kullanıyorum ama yararını gördüm mü bilmiyorum etrafımdakilere sormak lazım..
amatis taşını ve Akuamarin taşını kullanıyorum.. birde akik taşı.. yani bileziğim hiç çıkartmam 2 ayda bir toprağa gömerim elektiriği topraga bıraksın diye.. aldığım adam dedi..
peki topraga göm sonra yıka ve tak denildi bana doğrumu?
Orjinal yazı sahibi: Hunter
Biz bizzat satıyoruz. Neredeyse çoğu doğal taş mevcut. Bin bir türlü etki ve güzellikleri var. Net'ten araştırırsanız tek tek tüm sonuçları bulabilirsiniz. Bu arada isteyen olursa yollayabiliriz. Tabi ki fiyatını ödemek koşuluyla.
1 hafta ımmm bana 20 dakka 2 ayda bir dedi sonrada suda yıka ve tak dedi.. 1 hafta koyayım toraga ama hırsız dolu ya bahçemden çalalarsa
Orjinal yazı sahibi: Hunter
1 hafta boyunca toprağa gömülü olarak kalması gerekiyor ablacım. Ardından sirkeyle yıkayıp sonra suyla durulayıp elini fazla değdirmemeye çalışarak tak. Direk vücudunla temas etsin veya bir yere konulacak bir taşsa kimseyi elletmeden odada muhafaza et. Etkisini kısa zamanda gösterecektir.
gercekten ben bu kadınları takdir ediyom..nerde super bisi varsa dunyaya kazandırıyolar yaygınlastırıyolar..gercekten bu varlıklar erkeklerden cok daha zeki ve ise yarar.
Yorum