Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Taşların Etkileri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Taşların Etkileri

Bazı taşların özellikleri oluyormuş kullanan işe yaradığını söyleyebilecek olan var mı

psikolojik sorunları ortadan kaldırabilecek etkileri olan taş hangisi

musalla taşı dene veya mezar taşı :tinysmile_fatgrin_t:tinysmile_fatgrin_t
    Never Back Down

Yorum

ben kullanıyorum ama yararını gördüm mü bilmiyorum etrafımdakilere sormak lazım..
      amatis taşını ve Akuamarin taşını kullanıyorum.. birde akik taşı.. yani bileziğim hiç çıkartmam 2 ayda bir toprağa gömerim elektiriği topraga bıraksın diye.. aldığım adam dedi..

Yorum

peki topraga göm sonra yıka ve tak denildi bana doğrumu?
        Orjinal yazı sahibi: Hunter
        Biz bizzat satıyoruz. Neredeyse çoğu doğal taş mevcut. Bin bir türlü etki ve güzellikleri var. Net'ten araştırırsanız tek tek tüm sonuçları bulabilirsiniz. Bu arada isteyen olursa yollayabiliriz. Tabi ki fiyatını ödemek koşuluyla.

Yorum

1 hafta ımmm bana 20 dakka 2 ayda bir dedi sonrada suda yıka ve tak dedi.. 1 hafta koyayım toraga ama hırsız dolu ya bahçemden çalalarsa
          Orjinal yazı sahibi: Hunter
          1 hafta boyunca toprağa gömülü olarak kalması gerekiyor ablacım. Ardından sirkeyle yıkayıp sonra suyla durulayıp elini fazla değdirmemeye çalışarak tak. Direk vücudunla temas etsin veya bir yere konulacak bir taşsa kimseyi elletmeden odada muhafaza et. Etkisini kısa zamanda gösterecektir.

Yorum

her taş mı gömülür yoksa sadece akik için mi geçerli
            Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

hepsi diye biliyorum..
              Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
              her taş mı gömülür yoksa sadece akik için mi geçerli

Yorum

bir araştırayım bakayım şu taş işini. çeşit çeşit taşların dizili olduğu bir kolye yaptırırım kendime

Yorum

aklıma şu geldi. çocukken batopan kaplamalardan düşen parçaları alır "uğur taşıııı, uğuuur taşııı" dye hava atardık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
                    bir araştırayım bakayım şu taş işini. çeşit çeşit taşların dizili olduğu bir kolye yaptırırım kendime
                    hande bana da bi kolye yap..maya tanrıları gibi dolaşırm ortalıkta şaşalı bi kolyeyleiyi olur yapınca haber ver..

Yorum

tamam haber veririm.

Yorum

gercekten ben bu kadınları takdir ediyom..nerde super bisi varsa dunyaya kazandırıyolar yaygınlastırıyolar..gercekten bu varlıklar erkeklerden cok daha zeki ve ise yarar.

Yorum

ben de göktaşı arıyorum anca o alır benim stresimi

Yorum

taş çeşitlerini araştırdım,LAPİS taşı depresyon kaygıya iyi gelen bir taşmış.

Yorum

böbrek taşlarımı keşke düşürmeseydim bu halim ondan belki de:RpS_lol:

Yorum

İşleniyor...
                              X