Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insan yalnızlıkla nasıl başa çıkabilir ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Death_ View Post
    yaşadığım yerde öyle bir şey yaparsam sanıyorum kafama çantayı yerim evet kenimi çok eleştiriyorum ama bunun bir artı mı eksi mi olduğunu bilemiyorum iansanlarla iletişim etmek benim için kabus..
    yakın bir arkadaşın veya dostun yok mu?eğer tek başına yapamıyorsan arkadaşlarınla çık dışarı

Yorum

arkadaşlarım beni anlamıyor o yüzden uzak duruyorum hayvanlardanda hiç hoşlanmıyorum.

Yorum

hastayım ve kimseyi çekecek durumum yok ama bir yandanda yalnızlık boğmaya başladı nasıl bir yol izlemeliyim acaba bu konuda ne önerirsiniz?
        death ya farklı bir fikir ama evde kendi kendine spor yap bence...spor yapmak insana çok iyi geliyor..

onun dışında evde yapabileceğin kitap okuyabilirsin,bunlar iyi gelebilir..
        :10:

Yorum

arkadaşlarım beni anlamıyor o yüzden uzak duruyorum hayvanlardanda hiç hoşlanmıyorum.
          insan sevmezsin,hayvan sevmezsin sonra da ben niye yalnız kaldım diyorsun

Yorum

hayvanlar sevilmez mi ya evine bir kedi alsan yada istediğin başka bir hayvan bak sana nasıl iyi gelecek..
            :10:

Yorum

yahu benimki hayvan beslemeyle geçicek bir sıkıntı değil ki hem ne yapayım yardım istiyorum bende..

Yorum

yahu benimki hayvan beslemeyle geçicek bir sıkıntı değil ki hem ne yapayım yardım istiyorum bende..
                arkadaşım meraba..'tek hece' diye bi üye var bu forumda,tanırım kendisini.o da sosyal fobikmiş yıllarca,ama şuanda atlattı gayet iyi..istersen ondan yardm isteyebilirsin.çok iyidir hiç esirgemez,umarım sana bu yardımcı olur..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                  hayvanlar sevilmez mi ya evine bir kedi alsan yada istediğin başka bir hayvan bak sana nasıl iyi gelecek..
                  aynen hayvanlara bayılırım.bence alsın bi labrador ev arkadaşı olur

Yorum

limon. gunde 3 öğün limon.

Yorum

İşleniyor...
                    X