herkeze slm.. o kadar sorunum varki anlatamam size.. ama en önemlsi anlamamak karşındakine anlatamamak.. mesela dün sanah adsl bağlantımda sorun vardı ttneti aradım adamla konuşuyorum sanki onla konuşurken beynim duruyo söyleyeceklerimi karma karışık bi şekilde anlatamıyorum yada hiç anlatamıyorum.. bu yüzden dışarıda fazla çıkmıyorum çıktığım zamanda genelde sessiz bi kişilğe bürünüyorum.. yine sanalda iyi konuşuyorum.. ama ne ne telefonda nede biriyle özellikle tanımadığım biriyle yüzyüze konuşamıyorum.. bunu acayip bi şekilde kendime dert ediyorum.. mesela bazen konuşmak için kendimi zorluyorum.. o anda biriyle yüzyüzeysem eğer yüzümü çevirerek konuşuyorum.. bıktım ya hep kısa ilişkiler kısa cümleler kavgalar düzensiz bi hayat.. mide sorunları.. sağlık sorunları.. ne yapacağımı şaşırdım...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bıktım sorunlardan...
Collapse
X
-
. karşınızdakilerin sizin gibi derdini anlatamadığını düşünerek konuşun onlarla...yani krşınızdakierde bir olayı anlatmakta zorlandıklarını konuşamadıklarını düşünseniz. daha rahat ve anlaşılır olacaksınızdır. kendi derdiniz ondada var gibi hareket ederseniz çekinecek birşeyiniz olmaz. dert etmeyin...sıkılmayın herkes insan sizin gibi cumhurbaşkanı bile...
Yorum
-
cvp yazan herkeze tşk..
evet daha önce okb tedavisi gördüm ama ozamanlar rahattım mutluydum çevremde hem tanınan hemde sevilen biriydim.. bulunduğum mekanda insanlara ilişkilerim iyiydi.. öyle şeyler öyle espirler yapardım ki bazıları nerden buluyon bu konuşmaları derdi.. ilgi görmeyi seven bi insanım.. bi senesi herşey üst üste geldi dersler kız arkadaşlarla sorunlar.. parasızlık.. başka başka şeyler.. herşeye sinirlenir olmuştum ufacık şeyleri gözümde büyütür onları bi sorun haline getirmeye başlamıştım. ayrıca özel kendimle ilgili özel bi skıntım vardiki acayip sıkıntı yapar kafama takardım heryerde onu düşünürüdm.. yavaş yavaş bunalıma girdim ama farkında değildim.. bi gün bi yerde birisyle birşey konuşurken anlamadığımı farketttiğim vakit, bazı şeylerin yolunda gitmedğini anladım.. dr gittim ilaçlarla daha kötü oldum sanki.. şimdi içmiyorum ilaç ama iyi değilim.. eski metin yok.. bazen dalıp gidiyorum.. ayrıca mideyide hasta ettik yemek yemek işkence oldu sabahları kahvaltı haram sanki.. yediğim zaman bi lokma bile midemin yukarı gelmesine sebeb oluyo.. sesimde baya kötü boğazımda bi acı bi ağrı oluyo.. yutkunurken hep acı hiissediyorum.. ama sesimin bozulmasına sebeb birazda şarkı türkü oldu sigara oldu.. şarkı söylemsini severim birazda.. şimdi bana cvp yazanlar ya senin sağlam bi yerin yok mu diyecekler..bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
Yorum
-
sorunların hepsi bizde değil esasen..adam yerine koyup konuşmaya çalıştıklarımızda...fifty fifty..sinir mideye,başa,bütün biyolojiye vuruyor ne yzıkki aptal ediyo insanı aptl<div><strong>tarihimin tekerrüründen korkmuyorum !</strong></div><br />
Yorum
Yorum