Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. 8) İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar. :roll:
Evet sevdem her zaman açıksözlü ve dobra olmak çok güzel bir davranıştır.Fakat her ağzına geleni söylemek hiç hoş değildir.Bazı insanlar hiç düşünmeden akıllarına ilk gelen şeyi söylüyorlar bu çok düşüncesizce ve çok hatalı bir davranış..
Herkes aklına ilk geleni söylemek ister.Fakat durup düşünmek ve akıl süzgeçinden geçirmek her babayiğidin harcı değildir.Buraya yazarken bile 3 kere düşünüyorum ben.
Bu arada senin yaptığın yorumla hiç alakası yok bu yazdıklarımın sakın beni yanlış anlama, senin yorumunu okuyunca aklıma daha önceden düşündüğüm bu cümleler geldi ve paylaşmak istedim.
Bu arada dobralığını tebrik ediyorum, ben her zaman olamıyorum, o cesaret yok bende.. :?
Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar.
Sanırım işaretli olan kısmı atlamışsın canım. Dobralıkla patavatsızlık aynı değil. Ben patavatsızlık yapsam bile Aslıda özellikle yaparımda karşı taraf patavatsızlık sanır.. Karşı taraf bana saygısızlık yapıyorsa, veya ukalalık sevdiğim bir insansa espiriye vurarak kırmadan, ama benim için önemli olmayan bir insan ise o zaman hekettiği şekilde söylerim sözümü. Karşı taraf gerçekten hakettiği zaman yaparım bunu ama her zaman değil tabiki. İnsan bir sözü söylerken her yönden düşünmeli.
Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
sıkıntılarımı etrafıma yansıtmama (onlar üzülmesin diye )
kin tutamamak
espirili biri olmak
elimden geldiğince daima gülümsemek
etrafımdaki insanları mutlu etmek onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum
Eflin..keşke yakın olabilseydik.. :cry: o neşeli karakterinden bende biraz çalmak isterdim..aslında bende öyleyim..çok güzel anlaşırdık.(gerçek hayatta yani)..
canım bir gün kısmet olur umarım görüşmek o zaman dediklerinin hepsi olur inşallah
sevdiğim yanım sorunlarımla kendi basıma çıkabilmem güçlü görünebilmem sevmedigim yanım ise aşırı temiz kalpli olmam kimseyi kıramamam ve hayır diyememem
sevecen güleryüzlü babacan hoşgörülü global düşünceli bir insanım.insanları severim her lafı hazmeder karşımdaki insanı üzmem yani bu yönlerimi severim :P
Yorum