Kinci değilimdir,hiç kin tutamam.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
en sevdiğiniz yönünüzü anlatınız...
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: sevde_Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. 8) İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar. :roll:
Herkes aklına ilk geleni söylemek ister.Fakat durup düşünmek ve akıl süzgeçinden geçirmek her babayiğidin harcı değildir.Buraya yazarken bile 3 kere düşünüyorum ben.
Bu arada senin yaptığın yorumla hiç alakası yok bu yazdıklarımın sakın beni yanlış anlama, senin yorumunu okuyunca aklıma daha önceden düşündüğüm bu cümleler geldi ve paylaşmak istedim.
Bu arada dobralığını tebrik ediyorum, ben her zaman olamıyorum, o cesaret yok bende.. :?Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar.Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: eflinsıkıntılarımı etrafıma yansıtmama (onlar üzülmesin diye )
kin tutamamak
espirili biri olmak
elimden geldiğince daima gülümsemek
etrafımdaki insanları mutlu etmek onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum
Yorum
Yorum