Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en sevdiğiniz yönünüzü anlatınız...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kinci değilimdir,hiç kin tutamam.
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

..vazgeçmiyorum...tutkuluyum..istedğim şeyin peşinden giderim..
      yarın çok geç olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülben
        Orjinal yazı sahibi: sevde_
        Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. 8) İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar. :roll:
        Evet sevdem her zaman açıksözlü ve dobra olmak çok güzel bir davranıştır.Fakat her ağzına geleni söylemek hiç hoş değildir.Bazı insanlar hiç düşünmeden akıllarına ilk gelen şeyi söylüyorlar bu çok düşüncesizce ve çok hatalı bir davranış..

Herkes aklına ilk geleni söylemek ister.Fakat durup düşünmek ve akıl süzgeçinden geçirmek her babayiğidin harcı değildir.Buraya yazarken bile 3 kere düşünüyorum ben.

Bu arada senin yaptığın yorumla hiç alakası yok bu yazdıklarımın sakın beni yanlış anlama, senin yorumunu okuyunca aklıma daha önceden düşündüğüm bu cümleler geldi ve paylaşmak istedim.

Bu arada dobralığını tebrik ediyorum, ben her zaman olamıyorum, o cesaret yok bende.. :?
        Adaletli ve merhametli bir insanım vede çok açık sözlüyüm. Allah'tan başka kimseden korkmam ve susmam yeri geldiği zaman lafımı söylerim, bu kim olursa olsun. İyi olduğunu düşündüğüm huylarım sadece bunlar kötü huyumu yazarsam bir kaç sayfa dolar.
        Sanırım işaretli olan kısmı atlamışsın canım. Dobralıkla patavatsızlık aynı değil. Ben patavatsızlık yapsam bile Aslıda özellikle yaparımda karşı taraf patavatsızlık sanır.. Karşı taraf bana saygısızlık yapıyorsa, veya ukalalık sevdiğim bir insansa espiriye vurarak kırmadan, ama benim için önemli olmayan bir insan ise o zaman hekettiği şekilde söylerim sözümü. Karşı taraf gerçekten hakettiği zaman yaparım bunu ama her zaman değil tabiki. İnsan bir sözü söylerken her yönden düşünmeli.
        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

en sevdiğim yönüm,,iyi bir dinleyici olmam..

bide olmadık yerde pot kırmam,,pardon çam devirmem )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülben
            Orjinal yazı sahibi: eflin
            sıkıntılarımı etrafıma yansıtmama (onlar üzülmesin diye )
            kin tutamamak
            espirili biri olmak
            elimden geldiğince daima gülümsemek
            etrafımdaki insanları mutlu etmek onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum
            Eflin..keşke yakın olabilseydik.. :cry: o neşeli karakterinden bende biraz çalmak isterdim..aslında bende öyleyim..çok güzel anlaşırdık.(gerçek hayatta yani)..
            canım bir gün kısmet olur umarım görüşmek o zaman dediklerinin hepsi olur inşallah

Yorum

İnanmıcaksınız ama hiçbir yönümü beyenmiyorum sevmiyorum ben işe yaramaz bir insanım ufff...

Yorum

kendimle barışık olmam yetiyor bana

Yorum

peygamber gibi olan sabrım
                  <div><strong>tarihimin tekerr&uuml;r&uuml;nden korkmuyorum !</strong></div><br />

Yorum

sevdiğim yanım sorunlarımla kendi basıma çıkabilmem güçlü görünebilmem sevmedigim yanım ise aşırı temiz kalpli olmam kimseyi kıramamam ve hayır diyememem

Yorum

sevecen güleryüzlü babacan hoşgörülü global düşünceli bir insanım.insanları severim her lafı hazmeder karşımdaki insanı üzmem yani bu yönlerimi severim :P

Yorum

güleryüzlü olmamı seviyorum

Yorum

insanları güldürebilmek. ne pahasına olursa olsun haklıyı korumak kollamak.

Yorum

Adil ve sevdiğime sadık olmak..
                            Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

öyle bi yönüm yok

Yorum

Dürüstüm.
                                Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                                X