Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
en çok sevdiğiniz yönünüzü anlatınız....
mesela ben çabuk ağlamayan bir yapıya sahibim....
ve de ağlayınca da hemen susmayan birisiyim....
bu yönümü çok seviyorum....
ya siz....?
en sevdiğim demeyeyim de en güvendiğim yönüm: kontrolüm
kontrol manyaklığımı, aşırı takıntılarımı ve daha birçok kötü yönümü kontrol altında tutabiliyorum
kimse bilmiyor mesela takıntılarımı ailem , eşim...
uyumluyumdur...ve en önemlisi bişeye kızıyosam kesinlikle haklıyımdır...çünkü çok zor kızarım...kızıyosamda gerçekten kızmamı gerektiren bişeyler vardır.....kinci değilim....birine bişey söylerken kendimi onun yerine koyarım öyle konuşurum....
tabi kötü huylarımda yok değil....kendimi hiç öne çıkaramam mesela hakkımı çok yediririm...pasifim çekingenim bu iğrenç bi duygu uyum sağlicam diye feragatlarım çok olur bundan vazgeçmeye çalışıyorum...mesela çok zor sinirlenirim dedim ama sinirlenincede çok sivri konuşabiliyorum
sevecen güleryüzlü babacan hoşgörülü global düşünceli bir insanım.insanları severim her lafı hazmeder karşımdaki insanı üzmem yani bu yönlerimi severim :P
sevdiğim yanım sorunlarımla kendi basıma çıkabilmem güçlü görünebilmem sevmedigim yanım ise aşırı temiz kalpli olmam kimseyi kıramamam ve hayır diyememem
sıkıntılarımı etrafıma yansıtmama (onlar üzülmesin diye )
kin tutamamak
espirili biri olmak
elimden geldiğince daima gülümsemek
etrafımdaki insanları mutlu etmek onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum
Eflin..keşke yakın olabilseydik.. :cry: o neşeli karakterinden bende biraz çalmak isterdim..aslında bende öyleyim..çok güzel anlaşırdık.(gerçek hayatta yani)..
canım bir gün kısmet olur umarım görüşmek o zaman dediklerinin hepsi olur inşallah
Leave a comment: