Duyuru

Collapse
No announcement yet.

krizzzzzzz!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bilmiyorum gothica.
    aslında gitmeyi düşününcede güzel planlarım var
    ne yapayım sence
    durum iyi olduktan sonra çok özleyince gelirim değil mi??
    senin düşüncenide merak ediyorum.
    bana fikir verirsen çok sevinirim
    ve diğer üyelerde lütfen düşüncelerinizi yazın
    lütfen

Yorum

düşüncelerinizi bekliyorum

Yorum

Canım Arkadaşım sana iyi bir fikir vereyim...
        Hani Şöyle derler ; insan doğduğu deyil Doyduğu yerdedir diye...
        belki sana bir fikir verebilirim. doyduğun yerde olmalısın bence.eğer Bana güveniyorsan Ki belli .Aslında benim en çok istediğim fırsatı yakalamışsın.
        Yepyeni insanlar ,Yepyeni arkadaşlıklar.
        Bence tereddüt etme git..
        Canım Arkadaşım İyi olucak senin için Eminim ben..
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Bence değişiklik iyidir. Ortamı ve yaşama koşullarını beğenemzsen işten de ayrılabilrsin zorla tutmazlar seni orda. Ama piyasa seninde bildiğin üzere çok kötü. Ben de işsizim ve böyle bir şansım olsaydı kesin değerlendirirdim. Seninde değerlendirmenden yanayım.

Yorum

dolunay bence en doğru kararı yine sen vereceksin bizimkiler sadece bir öneri bana kalırsa bu iş teklifini değerlendirmeye bak bu zamanda saten iş bulmak cok zor eliine gelen fırsatı es gecme bence..ama yinede sen bilirsin

Yorum

arkadaşlar çok teşekkür ederim
              gideceğim..... :?

Yorum

emirsen en yakın zamanda iş bulman dileğiyle.........
                herşey gönlüne göre olsun

Yorum

senin için bu değişikliğin hayırlara vesile olmasını diliyorum Dolunay her konuda.
                  Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

dolunay ulkemızın durumu malum.mıllet kan aglıyo parasızlıktan gecım derdınden.sen ıs bulmussun napsam acaba dıye dusunuyosun.bu donemde ıs ve para daha onemlı bence gıtmelısın..

Yorum

doğru söylüyorsunuz....teşekkür ediyorum...

Yorum

Tam gitmelisin falan diyecektim ki gitmeye karar vermişsin Bence doğru bir karar..Duygularımızın mantığımızı yönlendirmesi tehlikeli bir durum..Senin başka bir şehirde iyi bir pozisyonda çalışman mantıklı bir durum, üstelik borçların da var..Ama işi duygusal boyutta düşünürsen yanlış yaparsın..Paran olduktan sonra hafta sonları özlediğin her yere gidersin..Hem belki daha sonra aynı firmanın ya da farklı bir firmanın o istediğin şehirdeki şubesine de geçersin
                        Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

çok teşekkür ederim iyiki varsınız..

Yorum

İşleniyor...
                          X