Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İşte o büyük aşkıma bi zamanlar yaptığım video ...
Evet o derece çok seviyodum ben onu Şimdi sanki Hç hayatıma girmeyen bi yabancı gibi .. anlatmam çok güç gerçekten Onun yüzünden kalp hastalığım tekrarladı .. yani yapmadığım şey kalmadı bu zamna kdr .. Şimdi sanki hiç benmle olmamış gibi .. Sanki hiç sevgili olmamışız gibi ... yazık çok yazıkk...
Evet o derece çok seviyodum ben onu Şimdi sanki Hç hayatıma girmeyen bi yabancı gibi .. anlatmam çok güç gerçekten Onun yüzünden kalp hastalığım tekrarladı .. yani yapmadığım şey kalmadı bu zamna kdr .. Şimdi sanki hiç benmle olmamış gibi .. Sanki hiç sevgili olmamışız gibi ... yazık çok yazıkk...
hayat bu biran önce olanları kabullen ve yoluna devam et kolay değil tabi ama yapman lazım
kapanır yaran acısıda unutlur...
"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum yok. Bu arkadaş seni hakedemediyse artık bilemiyorum. Bilmek de istemiyorum. Sağlık olsun diyecek söz yok. Bir an önce unutabilirsin İNŞALLAH. Değmeyecek insanlar hatırlanmaya değmez. İNŞALLAH dediğim gibi unutur ve bir an önce önüne bakarsın. Bu hayat senin hayatın ne bu arkadaş ne başkası sana senden daha çok yardım edemez. İnsanoğlu...
bi türlü anlamadı ki yada aşık değildi beni kullandı Allahndn bulsn diicek sözüm yok
allah mutlu etsin şöyle bi baktımda yakışıyorsunuzda
ayrıca beni hiç görmedin yakıştığımızı da nerden çıkardın Dalga amaçlı fotoğrlrda yanında bulunan arkdşlarından bahsediosan fotoğrafları snırlı olduğu için onları koydum takkılma öle şelere .
Yorum