Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sinirinizi nasıl atıyorsunuz?sinenize vura vura mı yoksa cam çerçeve kırarak mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sinirinizi nasıl atıyorsunuz?sinenize vura vura mı yoksa cam çerçeve kırarak mı?

sinirinizi nasıl atıyorsunuz?sinenize vura vura mı yoksa cam çerçeve kırarak mı?

içime atarım
    HAYAT.....

Yorum

İçime Atarım .

Yorum

ben sinirimi sağa sola çatarak çıkaranlardanım bu zamanlarda kırıcı oluyorum bunun da farkındayım. sinirliyken duygu ve düşüncelerimi çok da kontrol edemiyorum.

Yorum

balon patlatıyorum..gidiyom bakkala bi suru balon alıyom geliyom eve sisiriyom sonraalla nidalarıyla dalıyom, ortalıgı yıkıp geciyom..sonra oturuyom guluyom..sonra birileri goruyo diyo sen manyak mısın..diyom hayır..apışıp kalıyo..ben oyle hazırcevaplıyım işte.

Yorum

İçerim.....

Yorum

Odamdaki bütün eşyalarımı yere döküyorum Bavulumun içindeki eşyalar dahil sonra döktüğüm gibi tekrar topluyorm o zmn geçio sinirim
              Sadece insanlık.

Yorum

böğüre böğüre ağlıyorum
                Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

o an elimde ne varsa duvara fırlatırım. geçmezse duvarları yumruklarım.

Yorum

vurup kırarak
                    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

sinirlendiğiniz zaman derin bir nefes alın ve 5 e kadar sayın. Beyne kan gidecek ve muhtemelen yanlış birşey yapmayacaksınız.

sinirlendiğim zaman hemen o ortamdan uzaklaşırım sakin ol derim kendi kendime
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

ben sinirlendiğimde ana varat küfüt etmek isterm ve elimd eislah havaya etş etmek isterim...

Yorum

İşleniyor...
                        X