mayısın sonu haziaranın başı gibi oldukça kötü hissediyorum. geçen sene de aynı tarihlerde çok sıkıntılı zamanlar geçirmiştim, yine bu mayısın sonunda başlamak üzere kötüye doğru gidiş var, arada bir panik atak tarzı yokluyor, şimdilik arada bir ama sıklığını artmasından korkuyorum. mayıstan önce idare eder moddaydım. çabuk sıkılıyordum, keyifsizdim, çoğunlukla mutsuzdum ama idare ediyordum.mayısın sonundan itibaren çok daha kötü hissetmemin sebebi nedir sizce, ne olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
son iki senedir aynı zamanlarda kötü hissediyorum
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: anksiyete2004 View Postarada bir panik atak tarzı yokluyor, şimdilik arada bir ama sıklığını artmasından korkuyorum.
bir dönem bunu kendime yaptığım için, henüz olmamış şeylerden
korkmanın nerelere vardırılabileceğini iyi bilirim. olmamış şeylerden
korkma; bunların bazen, bir kısmı olmuyor, bazen hiçbiri olmuyor,
insan kurup durduğuyla kalıyor, kendine yaptığı eziyetle.ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
-
güzel yazmışsın, ama ben hatırlamıyorum da o tarihlerde bir olay olmuş olabilir.
Orjinal yazı sahibi: tilkigeçmişinde bu dönemde yaşamış bir sorunu, travmayı beynin hatırlıyor ama sen hatırlamıyor olabilirsin. beyin bir olayla özdeşleştirmiş ve aynı tarihte sürekli onu tekrar yaşıyor olabilir. nedense aklıma ayrılık geldi. örnek olarak çocukken bir ebeveynden belli bir tarihte ayrılmak, o tarihle o ayrılığı beynin özdeşleştirmesine yol açabilir. başka bir olay da olabilir tabi.
mevsim geçişi, duygusal dengesizliklere yol açabilir, bu da olası.ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?
Yorum
Yorum