Duyuru

Collapse
No announcement yet.

farklıyım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
    Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
    güç sende acayip bir özgüven patlaması hasıl oldu.
    antidepresanı fazla kaçırmış bile olabilirsin diye düşünüyorum
    neyse iyi hissetmek iyidir

Yorum

Adaaa ne alaka özgüveni yüksek biri gibi mi duruyorum. neden kumralı attın? senin açmış olduğun bir konu vardı çok güzel şarkı diye o ne oldu ?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

ismi kısaltma yoluna gittim.yakında iki harf tek harf ve puf diye yokolurum belki hehe şaka.
        benim şarkı başlığım her telden bölümünde olduğundan, her telden bölümü de kapandığından gitti.

Yorum

gerçekten çok güzel şarkılar vardı : ) the were those gibi bir şarkıyı eklemişin arasıra dinliyorum.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Ben farklıyım demek dahi, senin farklı olmadığını gösterir, çünkü bunu herkes hayatında bir kez de olsa söylemiştir, düşünmüştür, haykırmıştır. Sıkıştığımız, çıkmazda olduğumuz anda farklı oluruz, bu farklılık her nedense! bizi kibre iter, küçük görmeye başlarız yanımızdakileri bir şey başaramamışızdır, çünkü biz istemeyiz başarmayı, istesek muhakkak ki zirvede oluruz(!), zeki adam farklıdır, farkındadır, ama yalnızdır, uyumsuzdur, üstelik bununla da gurur duyar, her şeye rağmen bir şeyler eksiktir, tüm bu kibre rağmen, bir ortama girdiğinde, topluma karıştığında kendini herkesten küçük görür, büzüşüp kalır bir köşede... Kısacası farklı olduğu kendi mekanında kral, onların, diğerlerinin bulunduğu her yerde ise köledir.
            ''Bir hastalık durumu içerisindeydi FARKLI, bir uçurumun kenarındaydı, ama olsundu, o farklıydı...''
            Last edited by aparkat; 07-06-2011, 11:54 AM.
            “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
            Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
            Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
            Anatole France

Yorum

delilik farklılıksa,farklılıkda delilik midir?

Yorum

Bugüne kadar insanları sevemediğimi düşünürdüm.
                Ama yeni farkına varıyorum ki ben aslında insanları seviyorum ama yakınlaşınca onların ruhunun ağırlığı bana geçiyor.hatta böyle iki ayna karşı karşıya tutulunca bir sürü görüntü oluşur ya hani;işte öyle katlanarak çoğalıyor ağırlık.buna dayanamıyorum.herkesten uzak kalmak istiyorum.bu uzak kalma uğraşısı zamanla kendimi anormal hissetmemi beraberinde getirdi.
                benim bir şatoya kendini kapatmış bir ruh gibi yaşamam gerekiyor :52:
                çünkü derim kalın değil, dayanıksızım.

Yorum

İşleniyor...
                X