Duyuru

Collapse
No announcement yet.

farklıyım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ada
    adlı üyemiz farklıyım... konusunu başlattı

farklıyım...

Önceden "herkesten farklı olduğumu düşünmem benim kuruntum" diyerek kendimi oyalıyordum.
    Artık herkesten farklı olduğuma inanmaya başladım.
    Ne olucak şimdi?
    Daha beter bir yabancılaşmaya doğru gitme ihtimalim var.

• Ada
    replied
    Bugüne kadar insanları sevemediğimi düşünürdüm.
    Ama yeni farkına varıyorum ki ben aslında insanları seviyorum ama yakınlaşınca onların ruhunun ağırlığı bana geçiyor.hatta böyle iki ayna karşı karşıya tutulunca bir sürü görüntü oluşur ya hani;işte öyle katlanarak çoğalıyor ağırlık.buna dayanamıyorum.herkesten uzak kalmak istiyorum.bu uzak kalma uğraşısı zamanla kendimi anormal hissetmemi beraberinde getirdi.
    benim bir şatoya kendini kapatmış bir ruh gibi yaşamam gerekiyor :52:
    çünkü derim kalın değil, dayanıksızım.

Leave a comment:

• sizopantera
    replied
    delilik farklılıksa,farklılıkda delilik midir?

Leave a comment:

• aparkat
    replied
    Ben farklıyım demek dahi, senin farklı olmadığını gösterir, çünkü bunu herkes hayatında bir kez de olsa söylemiştir, düşünmüştür, haykırmıştır. Sıkıştığımız, çıkmazda olduğumuz anda farklı oluruz, bu farklılık her nedense! bizi kibre iter, küçük görmeye başlarız yanımızdakileri bir şey başaramamışızdır, çünkü biz istemeyiz başarmayı, istesek muhakkak ki zirvede oluruz(!), zeki adam farklıdır, farkındadır, ama yalnızdır, uyumsuzdur, üstelik bununla da gurur duyar, her şeye rağmen bir şeyler eksiktir, tüm bu kibre rağmen, bir ortama girdiğinde, topluma karıştığında kendini herkesten küçük görür, büzüşüp kalır bir köşede... Kısacası farklı olduğu kendi mekanında kral, onların, diğerlerinin bulunduğu her yerde ise köledir.
    ''Bir hastalık durumu içerisindeydi FARKLI, bir uçurumun kenarındaydı, ama olsundu, o farklıydı...''
    Last edited by aparkat; 07-06-2011, 11:54 AM.

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    gerçekten çok güzel şarkılar vardı : ) the were those gibi bir şarkıyı eklemişin arasıra dinliyorum.

Leave a comment:

• Ada
    replied
    ismi kısaltma yoluna gittim.yakında iki harf tek harf ve puf diye yokolurum belki hehe şaka.
    benim şarkı başlığım her telden bölümünde olduğundan, her telden bölümü de kapandığından gitti.

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Adaaa ne alaka özgüveni yüksek biri gibi mi duruyorum. neden kumralı attın? senin açmış olduğun bir konu vardı çok güzel şarkı diye o ne oldu ?

Leave a comment:

• Ada
    replied
    Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
    Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
    güç sende acayip bir özgüven patlaması hasıl oldu.
    antidepresanı fazla kaçırmış bile olabilirsin diye düşünüyorum
    neyse iyi hissetmek iyidir

Leave a comment:

• ogulcan
    replied
    farklılık her zaman iyidir bende kendime benzeyen bir insan bulamıyorum çevremdekilerde o şekilde söylüyor daha güzel böyle farklı olmak tabi iyi anlamda farklıysan bence bunu sorun etmemen gerekiyor..

Leave a comment:

• Kara kız
    replied
    Orjinal yazı sahibi: alone(man)
    Her insan kendini farklı Özel sanar

Yeteneklerimiz düşünce tarzlarımız farklı olsada, temelde Hiçbirimiz Farklı değiliz

Hepimiz 9 ay 10 gün bekledik :laughing:

O herkes için geçerli değil,misal ben 7 aylığım:21:

Leave a comment:

• XxXaspasiaXxX
    replied
    iyilik yapıyorum olmuyor yaranamıyorsun biraz da böyle deneyceğim bakalım tutacak mı
    hakkın yok buna dikkat et ..

sen karşılık beklememlisin zaten

herkez kendi karakterini ortaya koyar

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
    hayırdır sana kim ahkam kesme hakkı verdi ? (;ne ayak
    iyilik yapıyorum olmuyor yaranamıyorsun biraz da böyle deneyceğim bakalım tutacak mı

Leave a comment:

• XxXaspasiaXxX
    replied
    Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
    hayırdır sana kim ahkam kesme hakkı verdi ? (;ne ayak

Leave a comment:

• enerji528
    replied

Leave a comment:

• XxXaspasiaXxX
    replied
    ben öle düşünmüyorum ama etrafımdakiler hep farklı olduğumuu söyler .s

kendimi garip hissediyorum (:

Leave a comment:

İşleniyor...
X