Önceden "herkesten farklı olduğumu düşünmem benim kuruntum" diyerek kendimi oyalıyordum.
Artık herkesten farklı olduğuma inanmaya başladım.
Ne olucak şimdi?
Daha beter bir yabancılaşmaya doğru gitme ihtimalim var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
farklıyım...
Collapse
X
-
Bugüne kadar insanları sevemediğimi düşünürdüm.
Ama yeni farkına varıyorum ki ben aslında insanları seviyorum ama yakınlaşınca onların ruhunun ağırlığı bana geçiyor.hatta böyle iki ayna karşı karşıya tutulunca bir sürü görüntü oluşur ya hani;işte öyle katlanarak çoğalıyor ağırlık.buna dayanamıyorum.herkesten uzak kalmak istiyorum.bu uzak kalma uğraşısı zamanla kendimi anormal hissetmemi beraberinde getirdi.
benim bir şatoya kendini kapatmış bir ruh gibi yaşamam gerekiyor :52:
çünkü derim kalın değil, dayanıksızım.
-
Ben farklıyım demek dahi, senin farklı olmadığını gösterir, çünkü bunu herkes hayatında bir kez de olsa söylemiştir, düşünmüştür, haykırmıştır. Sıkıştığımız, çıkmazda olduğumuz anda farklı oluruz, bu farklılık her nedense! bizi kibre iter, küçük görmeye başlarız yanımızdakileri bir şey başaramamışızdır, çünkü biz istemeyiz başarmayı, istesek muhakkak ki zirvede oluruz(!), zeki adam farklıdır, farkındadır, ama yalnızdır, uyumsuzdur, üstelik bununla da gurur duyar, her şeye rağmen bir şeyler eksiktir, tüm bu kibre rağmen, bir ortama girdiğinde, topluma karıştığında kendini herkesten küçük görür, büzüşüp kalır bir köşede... Kısacası farklı olduğu kendi mekanında kral, onların, diğerlerinin bulunduğu her yerde ise köledir.
''Bir hastalık durumu içerisindeydi FARKLI, bir uçurumun kenarındaydı, ama olsundu, o farklıydı...''Last edited by aparkat; 07-06-2011, 11:54 AM.
Leave a comment:
-
gerçekten çok güzel şarkılar vardı : ) the were those gibi bir şarkıyı eklemişin arasıra dinliyorum.
Leave a comment:
-
ismi kısaltma yoluna gittim.yakında iki harf tek harf ve puf diye yokolurum belki hehe şaka.
benim şarkı başlığım her telden bölümünde olduğundan, her telden bölümü de kapandığından gitti.
Leave a comment:
-
Adaaa ne alaka özgüveni yüksek biri gibi mi duruyorum. neden kumralı attın? senin açmış olduğun bir konu vardı çok güzel şarkı diye o ne oldu ?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: güç528 View PostBaşlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
antidepresanı fazla kaçırmış bile olabilirsin diye düşünüyorum
neyse iyi hissetmek iyidir
Leave a comment:
-
farklılık her zaman iyidir bende kendime benzeyen bir insan bulamıyorum çevremdekilerde o şekilde söylüyor daha güzel böyle farklı olmak tabi iyi anlamda farklıysan bence bunu sorun etmemen gerekiyor..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: alone(man)Her insan kendini farklı Özel sanar
Yeteneklerimiz düşünce tarzlarımız farklı olsada, temelde Hiçbirimiz Farklı değiliz
-
Orjinal yazı sahibi: güç528 View Postiyilik yapıyorum olmuyor yaranamıyorsun biraz da böyle deneyceğim bakalım tutacak mı
sen karşılık beklememlisin zaten
herkez kendi karakterini ortaya koyar
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: güç528 View PostBaşlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
Leave a comment:
-
Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
Leave a comment:
-
ben öle düşünmüyorum ama etrafımdakiler hep farklı olduğumuu söyler .s
kendimi garip hissediyorum (:
Leave a comment:
Leave a comment: