Duyuru

Collapse
No announcement yet.

farklıyım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• farklıyım...

Önceden "herkesten farklı olduğumu düşünmem benim kuruntum" diyerek kendimi oyalıyordum.
    Artık herkesten farklı olduğuma inanmaya başladım.
    Ne olucak şimdi?
    Daha beter bir yabancılaşmaya doğru gitme ihtimalim var.

zaten herkes birbirinden farklı.senden bir tane daha olsa olurmuydu hiç.olması gerekende bu zaten.
    HAYAT.....

Yorum

farklılık derken, tabii ki herkes farklıdır ama genelde insanlar benzer şeyleri yaparlar
      mesela herkes konuşurken karşıdakinin gözlerine bakar ama kişi bakamıyor ve gözlerini kaçırıyorsa işte bu farklılıktır.

önemli olan bu farklılıkların rahatsızlık verici boyutta olmaması. eğer kimseye zararı olmayan ufak şeylerse sorun etmemek lazım.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

farkımız tarzımız ...

Yorum

rutin olmaktansa farklı ol, standart olmamak en güzeli, kimse senin yaptığını yapamasın mesela ulaşamasın imrensin,özel olduğunu hissedeceğine dövünüyosun.
          ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

e_can a katılıyorum.. farklı olmak güzeldir.. bende cok farklıyım.. hiç yabancılaşmadım, aklıma bile gelmedi.. sende yabancılaşmazsın ..
            Last edited by lagrima; 07-06-2011, 10:29 AM.

Yorum

ben de çevremde zekam ve soylemlerim yuzunden farklı olarka algılanırım..hayata bakış açım ise fantastik olarak degerlendirilir..

Yorum

Genel olarak aynı,ayrıntılarda farklıyız.Herkes ben farklıyım diye düşünür zaten.

Yorum

ben öle düşünmüyorum ama etrafımdakiler hep farklı olduğumuu söyler .s

kendimi garip hissediyorum (:
                  "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                      Başlığı görünc konuyu ayselg ün açtığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. adam olun lan zurnalar!..
                      hayırdır sana kim ahkam kesme hakkı verdi ? (;ne ayak
                      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                        hayırdır sana kim ahkam kesme hakkı verdi ? (;ne ayak
                        iyilik yapıyorum olmuyor yaranamıyorsun biraz da böyle deneyceğim bakalım tutacak mı
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                          iyilik yapıyorum olmuyor yaranamıyorsun biraz da böyle deneyceğim bakalım tutacak mı
                          hakkın yok buna dikkat et ..

sen karşılık beklememlisin zaten

herkez kendi karakterini ortaya koyar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone(man)
                            Her insan kendini farklı Özel sanar

Yeteneklerimiz düşünce tarzlarımız farklı olsada, temelde Hiçbirimiz Farklı değiliz

Hepimiz 9 ay 10 gün bekledik :laughing:

O herkes için geçerli değil,misal ben 7 aylığım:21:

Yorum

farklılık her zaman iyidir bende kendime benzeyen bir insan bulamıyorum çevremdekilerde o şekilde söylüyor daha güzel böyle farklı olmak tabi iyi anlamda farklıysan bence bunu sorun etmemen gerekiyor..

Yorum

İşleniyor...
                              X