Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunun adı adalet !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bunun adı adalet !

Yasım 18,yaklasık 3 ay önce genital bölgemde vitiligo olustu.Suan baska bir yerimde yok ama sanırım olucak zamanla.Pek bilmiyorum hastalıgın seyrini ama tek bir bölgesinde kalan oldugunu sanmıyorum.

Oysa ne hayallerim vardı,evlenicektim mutlu bir yuva kurucaktım.Simdi hicbir karsı cins istemez beni eger istesede ben istemem zaten;vitiligonun bende oluşmasını kararlayan güç aynı zamanda icime kuvvetli bir gurur yerlestirmiski kendime acınmasındansa,lutfedilmesindense; yok olmayı ve kavrulmayı tercih ederim.

Hayallerim yok mu,yine var.Ölene kadar icecegim.Simdiye kadar agzıma sürmemistim ama 3 ayda deli gibi alkol almaya basladım.Vitiligo filan kalmıyor,kim oldugunuzu bile unutuyorsunuz...
    Bir iyi yan daha ölüm eskiden benim sonumdu ve korkardım ondan ama artık hastalıgımın sonu ve ondan korkum yok gülüyorum onada.Dünyada yanmıs birinin öbür dünyadada yanıcak olmasına gülüyorum ...

Ve anlatacagım herkese;suc islemden cezalandırılmanın ne demek oldugunu,bir insanın yasarken nasıl öldügünü,kader denen seyin iradeden kuvvetli oldugunu anlatacagım.
    İcimde kalan tek duygular acı ve nefret.Ölürcesine acı ve nefret derler ya;bendeki yaşarcasına acı ve nefret...

Benim bildiğim bu hastalık tedavi olabilen bir hastalık, neden bu kadar karamsarsın?
    Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

burak sana bir çıplak resmimi göndereyim mail adresini ver bana

hayatada tutunursun tutunamadığın ne kadar umutsuzluk varsa hepsine tutunursun

(çıplak resim derken yanlış anlaşılmasın, vücudumun her noktasını tepeden tırnağa bir gör ön ve arka, her yerim her yerimm yara kardeş tahmin bile edemezsin)
      ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

vitiligo dediğin hastalık derinin rengi açılıyo bi hap bide kremi var, arzu edersen bunun bide şampuanı var sosyal güvencen yoksa bile hepsi 15 tl anca tutuyor alıyosun geçiyo bitiyo bu kadar, 3 aydır alkole verdiğin paranın yüzde birinden daha az.

Yorum

bu hastalığın tedavisi var neden böyle kendini harab ediyorsun anlamadım.. tedavisi olmasa ne olur hem .. kendini harab etmeye alkol içmeye başlamana sebep değil.. google ilk yazdıgında bile tedavi yöntemleri çıkıyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte
            bende sedef hastasıyım...vitiligo tedavi edilebilen bi rahatsızlık...bu adalet mi derken..daha kötü hastalıkları olanlar hiç yaşamasın o zaman...???!!

şükretmeyi bilmek lazım....genç adamsın bi şey olmaz..takma kafana
            tamamen katılıyorum bende sedef hastasıyım ve 20 senedir geçiremedim yenemedim
            hala da şu sıcak havalarda kısa kollu giysiler giyip çıkamıyorum dışarı boşver takma kafana geçer gider geçmesede bişey olmaz

Yorum

kollarım hep yara, çekiniyorum

Yorum

bu hastalığın en büyük sebebi sıkıntı ve stresdir. Huzursuz olursan genelde daha da artar. Genelde tedavi edilemez ama tamamen iyileşen de çok kişi vardır. Bu gidişle sirozdan, kalpten vs. gideceksin.

Ucunda ölüm yok ya neden bu kadar kafana takıyorsun? Sadece vücudunun bazı bölgelerinde renk açılacak. Micheal Jackson siyah birisiymiş bu hastalıkla beyaz tenli olmuş.

Sabredersen mükafatını ahirette alırsın, sabretmezsen hem bu dünyada hem de ahirette çekersin. Kanser değilsin, cüzzamlı değilsin, engelli değilsin, nedir bu böyle.

Yorum

İşleniyor...
                X