Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erkeklerin Olmadığı bir dünya DAHA GÜZELDİR...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Erkeklerin Olmadığı bir dünya DAHA GÜZELDİR...

Erkeklerin olmadığı bir dünya istiyorum... Çünkür erkeklerin hiçbirisi güvenilir değil! Hepsinin beyni cinsel uzuvlarında geziyor...

Aldatan onlar, savaş çıkartan onlar...

Erkekler kadar basit, erkekler kadar adi, erkekler kadar namussuz bir canlı daha yoktur!

bende garılar hakkında öyle düşünüyodum . hasta olunca terk eden ,akrabalarını ailesinden önde tutan ,maddiyat için mahkemelerde yalan söyleyen , kendini mağdur gösteren vs. vs. vs. vs...

Yorum

travestiler kalıyor geriye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Esra.Yaman View Post
        Erkeklerin olmadığı bir dünya istiyorum... Çünkür erkeklerin hiçbirisi güvenilir değil! Hepsinin beyni cinsel uzuvlarında geziyor...

Aldatan onlar, savaş çıkartan onlar...

Erkekler kadar basit, erkekler kadar adi, erkekler kadar namussuz bir canlı daha yoktur!

sen nerden çıktın ya babanda vitamindin,proteindin de niye fırladın ordan annenin karnına.

Yorum

çok iyi olurdu ama maalesef imkansız.her iki cinste birbirini tamamlıyor.erkeklerin aklı neden belden aşağı çalışır onuda anlamıyorum.benim genelde nette başıma geliyor.gerçi ağzının payını alıyor ama yine yaptıkları hoş değil.haliyle insanı bunaltıyorlar.
          HAYAT.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone(man)
            Kızlar özellikle günümüzde (sexi) olabilmek için elinden geleni yapıyor ...

Böyle oluncada Erkeklere fazla kabahat bulmamak lazım

Ayrıca aldatan erkek kendi başına aldatmıyor , Bir tane kız olması lazım bu işin içinde
            aynen katılıyorum sözüne

Yorum

İşleniyor...
            X