Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yarın evlilik yıldönümümüz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yarın evlilik yıldönümümüz

bilenler bilirler, bu evliliğin birinci yıldönümü yarın ve ben nasıl bişey yapsam ne hediye alsam bilemedim..
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

....cips....

Yorum

Yatak odanızın dekorasyonuna uyan hoş bir ayna alıp üzerine seni seviyorum yazıp (kendiniz yazmalısınız ama ) uyandığında görebileceği bir yere asabilirsiniz bence. Pahalı hediyeler almaktan hoşlanmıyorum ben. Böyle bişey daha anlamlı.. Her gün sizin sevginizi hatırlayarak açacak gözlerini ne güzel. (:
      Gel, gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti
      Gül bülbüle; bülbül güle yâr olmadı gitti.

Yorum

sakın bu tavsiyeye uyup nakit falan verme...
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

takıdan muhakkak hoşlanacaktır.

ama sizin durumunuzu da az çok biliyorum.

şu an aranız nasıl
          Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

çiçek yaptırabilirsiniz.pahalı bir şey istiyorsanız saat olabilir.ya da daha pahalı isterseniz bileklik.kendini zevkinize güveniyorsanız kıyafet alabilirsiniz.ya da yemeğe gidebilirsiniz.yani seçenek çok.
            HAYAT.....

Yorum

fikrim pek parlak gelmediği için değiştiriyorum.. sıradan bir gün gibi hayatına devam et.. belki o sana sürpriz yapar.
              Last edited by lagrima; 08-06-2011, 01:06 AM.

Yorum

ben hala cips diyorum.

Yorum

ne alırsan al seneye almıyacaksın nasıl olsa fark etmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KuantumFrekans
                    merve senin yaşın daha genç ama. sana tabiki sevgililer gününde güzel bir gezme - yemek - eğlence aktivitesi ve sadece bir gül veya farklı bir hediye gider ama insan her farklı günde sevdiğine şimdiye kadar 20 çeşit farklı hediye alıp beğendiremeyince de biraz erkekte kızma duygularıda tavan yapmıyor değil hani. o yüzden nakit ver kendi hediyesini kendisi alsın , erkek almış gibi olsun o da erkeğine bak bunu aldım bana sen almış oldun fikri bazı yaştan sonra daha uygun gibi gelmeye başlıyor gibi sanki vs

Böyle yazıları sizlerde okuyorsunuz işte , ona göre ilerde evlenirseniz eşinizin size aldığı hediyeleri beğenmeseniz bile mahsustan sanki hayatınızda beklediğiniz en büyük hediye oymuş gibi davranırsınız veya direk ne istiyorsanız o günler gelmeden 3-4 gün önce detayı detayına söylersiniz.

bilmem açıkcası ben hoşlanmazdım al sana para git kendin al ...hoş mu ya (:
                    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

e-can kutlarım.
                      evlilik yıldönümü her iki taraf için de aynı değerde
                      bence hediye almaktansa birlikte oturup bu özel gün için bir etkinlik planlanmalı
                      mesela ilk tanıştığınız yere gidilebilir orda bir çay bile içilse romantik olur
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

evlilik yıldönumuz kutlu olsun ,mutluluklar dilerim .

bencede eşinle birlikte sizin için anlamı olan bir yere gitmeyi veya bir şeyleri tekrar paylaşmanızı öneririm .
                        ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

herkese öncelikle tavsiyelerinizden ötürü çok teşekkür ederim, hepiniz çok güzel şeyler düşünmüşsünüz, bugün benim için garip bir gün, eşimle akşam tartıştık aslında, ama ikimizde bugünü lekelememek için yeniden tartışmıyoruz bugün, daha sonra ne olur bilmem, benim için o çok değerli bir insan ve onu hiçbirzaman kırmak incitmek istemiyorum, evliliğimize leke vurmasın istiyorum böyle şeyler, çiçekçiye sipariş verdim birazdan evde olacak elinde koca bir demet papatyayla eşim papatya sever, onun sevdiği şeyleri bildiğimi bari hissetsin. önemsendiğini, her ne olursa olsun bizim karı-koca olduğumuzu bilsin yeter.

Yorum

Biz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
                            sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
                            sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
                            Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..

buda mesajım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                              Biz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
                              sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
                              sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
                              Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..

buda mesajım
                              harika bir mesaj. bir insan sevgisini ancak bu kadar içten yazıya dökebilir.

eşiniz inşaallah kıymetinizi anlar yakında. gönülden diliyorum bunu.

nice senelere...
                              Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X