bilenler bilirler, bu evliliğin birinci yıldönümü yarın ve ben nasıl bişey yapsam ne hediye alsam bilemedim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yarın evlilik yıldönümümüz
Collapse
X
-
Yatak odanızın dekorasyonuna uyan hoş bir ayna alıp üzerine seni seviyorum yazıp (kendiniz yazmalısınız ama) uyandığında görebileceği bir yere asabilirsiniz bence. Pahalı hediyeler almaktan hoşlanmıyorum ben. Böyle bişey daha anlamlı.. Her gün sizin sevginizi hatırlayarak açacak gözlerini ne güzel. (:
Gel, gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti
Gül bülbüle; bülbül güle yâr olmadı gitti.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KuantumFrekansmerve senin yaşın daha genç ama. sana tabiki sevgililer gününde güzel bir gezme - yemek - eğlence aktivitesi ve sadece bir gül veya farklı bir hediye gider ama insan her farklı günde sevdiğine şimdiye kadar 20 çeşit farklı hediye alıp beğendiremeyince de biraz erkekte kızma duygularıda tavan yapmıyor değil hani. o yüzden nakit ver kendi hediyesini kendisi alsın , erkek almış gibi olsun o da erkeğine bak bunu aldım bana sen almış oldun fikri bazı yaştan sonra daha uygun gibi gelmeye başlıyor gibi sanki vs
Böyle yazıları sizlerde okuyorsunuz işte , ona göre ilerde evlenirseniz eşinizin size aldığı hediyeleri beğenmeseniz bile mahsustan sanki hayatınızda beklediğiniz en büyük hediye oymuş gibi davranırsınız veya direk ne istiyorsanız o günler gelmeden 3-4 gün önce detayı detayına söylersiniz.
bilmem açıkcası ben hoşlanmazdım al sana para git kendin al ...hoş mu ya (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
e-can kutlarım.
evlilik yıldönümü her iki taraf için de aynı değerde
bence hediye almaktansa birlikte oturup bu özel gün için bir etkinlik planlanmalı
mesela ilk tanıştığınız yere gidilebilir orda bir çay bile içilse romantik olurŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
herkese öncelikle tavsiyelerinizden ötürü çok teşekkür ederim, hepiniz çok güzel şeyler düşünmüşsünüz, bugün benim için garip bir gün, eşimle akşam tartıştık aslında, ama ikimizde bugünü lekelememek için yeniden tartışmıyoruz bugün, daha sonra ne olur bilmem, benim için o çok değerli bir insan ve onu hiçbirzaman kırmak incitmek istemiyorum, evliliğimize leke vurmasın istiyorum böyle şeyler, çiçekçiye sipariş verdim birazdan evde olacak elinde koca bir demet papatyayla eşim papatya sever, onun sevdiği şeyleri bildiğimi bari hissetsin. önemsendiğini, her ne olursa olsun bizim karı-koca olduğumuzu bilsin yeter.ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
Biz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..
buda mesajımÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: e_can View PostBiz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..
buda mesajım
eşiniz inşaallah kıymetinizi anlar yakında. gönülden diliyorum bunu.
nice senelere...Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.
Yorum
Yorum