Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yarın evlilik yıldönümümüz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: forte
    hande aynı bizim kocalar hahahah
    hık demiş burnundan düşmüş
    aahahah

ayrıca, imzandaki şarkıyı iki hafta önce çok dinleyip söyledim.
    Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
      Biz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
      sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
      sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
      Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..

buda mesajım
      Bu mesajdan sonra aklından tartışma fikri dahi geçmez bence.
      Çok sevinmiş olmalı
      Mutluluklar dilerim..
      Gel, gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti
      Gül bülbüle; bülbül güle yâr olmadı gitti.

Yorum

birden senin alacağın hediyeyi merak ettim, onu da paylaş bari
        Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
          bilmem açıkcası ben hoşlanmazdım al sana para git kendin al ...hoş mu ya (:
          katılıyorum.sakın nakit veriyim deme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
            Biz, mutluluğun altını yakıp ısıtılanlardan değil kavrulanlardanız sewgili.
            sen varlığınla mutluluk getirdiğin günden beri yanağımda hep bir busenin sıcaklığıyla kalktım günaydınlı gülüşlerinin doldurduğu yatağımdan.
            sen benim dünyamın yörüngesine girdiğin günden beri sefer taslarımı seninle doldurdum ve her öğün seninle besledim kan dolaşımımı.
            Yaşadğımız her olumsuzluğu sevgimize atılmış bir düğüm ve sımsıkı sarılmış kenetlenmiş ipek kozaları gibi mutluluğa atılan adımlar gördüm. seninle alınan nefesin verdiği serin rüzgar buğusu en güzel parfümeri vitrinlerinde asılamaz ve tadılamazdı benim için. seni ve güzeller güzeli kızımı benim yarıçağımda tutan yüce yaradana sonsuz şükürler nimetlerini bize bağışlayan Rabbime sonsuz huzur dileklerimi her gece uykusunda yolladım sizin için. varlığının değeri paha biçilmez. iyiki benimsin iyiki her koşulda yanımdasın seni çok ama çok seviyorum..

buda mesajım
            her kadın böylesine sevilmek ister çok güzel bir msj. olmuş bence. hediyelerin en güzeli. yavrunuzla geçireceğiniz mutlu bir ömür dilerim.

Yorum

İşleniyor...
            X