Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikoloji Bölümü !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikoloji Bölümü !

Merhabalar..

MF bölümü okuyorum ve ygs'den oldukça iyi bir puan çıkartamadım..LYS sınavına hazır hissetmiyorum kendimi..seneye TM'den sınava girmek istiyorum.Psikoloji yada felsefe konuları çocukluğumdan beri ilgimi her zaman çekmiştir.Okuduğum kitaplar ve araştırmalarım hep bu yönde oldu.sormak istediğim asıl mevzu şu ki seneye kadar sıkı bir çalışma ile Psikoloji bölümünü kazanabilir miyim ? 1 yıllık bir süreçte 490-480 puanlara ulaşabilir miyim ? psikoloji bölümü olmasa bile felsefe okumak istiyorum.fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım..

şunu belirteyim öncelikle psikoloji bölümü benim için bir ergenlik hevesi yada prim yapmaya çalışan uçuk bir hayal değil insan tahlilleri yapmak her zaman ilgimi çekmiştir ..insanların duyguları,düşünceleri,davranışları ve olaylara karşı verdikleri tepkileri kendi çapımda her zaman sınıflandırmış ve incelemişimdir.aslında bütün mesele güven problemimde ..kazanamayacağım konusunda çok büyük şüphelerim var

Yorum

Kazanan insanlardan ne eksiğin var?
      önemli olan yapabilir misin sorusu değil, önemli olan gerçekten bunu istiyor musun?
      eğer cevabın evet ise engel ne? sistemli ve pes etmeyen çalışmayla herşeyin üstesinden gelebilirsin
      Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

Açıkçası bu konu hakkında bilgim yok ama bir tavsiyede bulunabilirim.
        kendi okudum bölümle ilgili bilmediğim çok şeyi işin ehillerine yani o bölümde okuyanlara sordum. en doğru cevaplar facebook sitesinden bölümle ilgili gruplar.
        eğer bir face in varsa arama motoruna psikoloji yazıp bu gruplara ulaşabilirsin

Yorum

hatta senin için girip baktım, psikoloji bölümü olarak yaz başarılar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
            dershanedeki ya da okuldaki öğretmenlerine hiç danıştın mı? onlar ne diyor? ben bu puan sistemini bilemiyorum. TMden girersen okul puanın düşüyor mu?
            öğretmenlerim LYS sınavına girmeden yorum yapmayalım diyorlar.Ancak çok iyi bir mühendislik bölümü kazansam bile severek yada içime sine sine yapacağıma inanmıyorum.Sayısal bölüm seçerken ailemin ve çevremin etkisi çok fazla oldu..açıkcası severek okuyamadım bu bölümü.TM'den sınava girersem 5-6 puan fark oluyor alan dışı tercihimden yani çok fazla bir fark değil ama beni korkutan psikoloji bölümü puanları ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
              Açıkçası bu konu hakkında bilgim yok ama bir tavsiyede bulunabilirim.
              kendi okudum bölümle ilgili bilmediğim çok şeyi işin ehillerine yani o bölümde okuyanlara sordum. en doğru cevaplar facebook sitesinden bölümle ilgili gruplar.
              eğer bir face in varsa arama motoruna psikoloji yazıp bu gruplara ulaşabilirsin
              çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Antalya'da oturuyorum ve uzun zamandır aklımda vardı akdeniz üniversitesine gidip bilgi edinmek.internette girmediğim site kalmadı sanırım o konuda donanımlıyım

Yorum

İşleniyor...
              X