Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haklı olmayı mutlu olmaya tercih edebilirmisiniz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Haklı olmayı mutlu olmaya tercih edebilirmisiniz ?

Bir şarkıda geçiyordu " haklı olmayı mutlu olmaya tercih ettim son defa" .
    Ben haklı olmayı mutlu olmaya tercih ederim ama bu iş biraz derin, öncesinde biraz yaşanmışlık lazım. Sizce durum nedir ?

şu hayatta cok haklı oldugum durumlar oldu bana da ben demıstım dımı demekten baska bısey kazandırmadı.bu yuzden mutlu olmayı tercıh ederım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
      şu hayatta cok haklı oldugum durumlar oldu bana da ben demıstım dımı demekten baska bısey kazandırmadı.bu yuzden mutlu olmayı tercıh ederım..
      bende katılıyorum ben demiştim demektense yüzümün azda olsa gülmesi mutlu olmak benim için çok daha önemli
      <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

Peki o zaman arkadasında durduğunuz değerleri hiçe saymış olmazmısınız ?

Yorum

valla emırsen ben yıne ıstedıgım seyın arkasında dururum.hıç bıseyıde hıçe saymıs olmam ben mutlu olayım da yuzum gulsun de gerısı pek de onemlı degıl..
          tabı herkesın hayatı aynı degıl ben yasadıgım hayatı baz alarak bu sekılde konusuyorum.sen farklı dusunebılırsın herkesın gorusune saygı duymak lazım..
          haklı oldugum ıçın kımse madalya da takmadı artı bısey de kazanmadım..
          bu yuzden bazı konularda haklı olsam nolur olmasam nolur...

Yorum

ben kendi doğrularımla yaşamayı tercih ederim..haklı ya da haksız önemli değil..ben dışardaki dünyayla ilgilenmem kendi dünyama bakarım..orda haklıysam zaten mutluyumdur..

Yorum

Bende her zaman mutlu olmayı isterim herkes mutlu olmayı ister. Benim demek istediğim "haklı ve mutsuz ya da haksız ve mutlu" idi. Yani ikisinden biri değil. İkisi iç içe.

Yorum

mutluluk sahte... sahte bıseyı kaybetmek pek uzmez o yuzden haklı olmayı tercıh ederım.

Yorum

mutsuzz olmadan mutluluğun nekadar değerli ve güzel Bişey olduğunu Bilemeyiz taii..oyüzden Bi kereye mahsus haklı olmayı seçmek doğru olaBilir.... mutluluğun değerini Bilmek lazım kolay Bulunmuyor...Büyük sorunlar yaşamadan önce küçük şeyleri çok sıkıntı yapardım...şimdi nekadar tuhaf Bi insanmışım diyorum...göreceli taBi

Yorum

Haklı olursam mutlu olurum..
                    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

haklıysam mutluyumdur...ama haklı olupta mutsuz olunan durumlarda var şu an benım ıcımde bulundugum durum gıbı..allah kımseye yasatmasın bu duyguyu
                      <div><strong>tarihimin tekerr&uuml;r&uuml;nden korkmuyorum !</strong></div><br />

Yorum

Haklı olmak nasıl bir mutsuzluğa sebep olabilir diye düşündüm de sanırım haklı olduğunun anlaşılmaması ve ahklı olduğun halde sana yapılan muameledir seni mutsuz eden..Ama sonuçta haklısındır..Haksız olduğunda bunu bile bile mutlu olamazsın..

Haklı olduğunda mutsuz olabilirsin belki ama haksız olduğunda mutlu olamazsın...En azından vicdanın varsa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen
                          Bende her zaman mutlu olmayı isterim herkes mutlu olmayı ister. Benim demek istediğim "haklı ve mutsuz ya da haksız ve mutlu" idi. Yani ikisinden biri değil. İkisi iç içe.
                          o halde şöyle diyeyim tabi ki haklı ve mutsuz olmayı şeçerdim..hiçbir mutluluk benim doğrularımdan daha önemli değill

Yorum

haklı olup mutsuz olmaktansa haksız olup mutlu olmayı tercih ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlm
                              haklı olup mutsuz olmaktansa haksız olup mutlu olmayı tercih ederim
                              "Aşık olup çile çekmektense nezle olup burnumu çekerim" gibi içinde iğrenç espri güden bir cümle geldi aklıma

İçerik olarak benzemese de cümle yapısı biraz aynı olmuş sizinkiyle Gece gece yine saçma espriler geliyor aklımaa 8)

Yorum

İşleniyor...
                              X