Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aldatma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aldatma

aldatma toplumsal bir yara haline geldi peki erkekler ve kadınların aldatma sebepleri aynı mıdır... ve yeni bir ilişkiye başlarken bunu kabul ederek mi başlamalıyız... ??

ben de yaşadım haklısın ama heryerde gözümüze gözümüze sokulmuyo mu gazeteler , yanında konuşanlar. beyninde yer ediyo iyice barii kabullniim artık diyosun.

Yorum

alırım karşıma, neden böyle bir şey yaptın beni artık sevmiyormusun derim. evet sevmiyorum derse bunu neden bana soylemiyordun derim, hadi ayrılalım derim..ama eger hormonlarıma yenik dustum sadece haz almak için yaptım, seni seviyorum derse, bisi olmaz canım derim. ama toplumda yasıyoz, simdi toplumsal baskı altında ezilmeyelim. hadi tasınalım baska yere bitanem benim.

Yorum

yok seks arkadaşı sevgiliden daha iyimiş hesap verme durumu yokmuş yok evli insanlarla bunu yaşamak daha risksizmiş gündüz beraber olurmuşsun gece evli olduğu için seni rahatsız etmezmiş...ya bunlar türkiyenin en çok gazetesinde yazıyor yaaa ne ahlak kaldı ne bişey. insanlar neden böyle yollara sevkediliyo anlamıyorum ki.mutlu evlilik yalan olacak sanırım gitgide..

Yorum

benim buradan anladığım genellikle erkekler aldatıyor.ama kadın aldattığı zaman ise erkek çok daha fazla etkileniyor çünkü pek alışılmış bir durum değil
          FOREVER ALONE!

Yorum

atiye diyor yaa ''aldatan aldanır salla'' işte bu cümle. bir de aldatan kişi artık mimlenmiştir ki vay artık onun haline.

Yorum

Kişileri (kadınla erkeği) bir araya getiren yahut bir arada tutan tek neden ilgi yahut aşk gibi nedenler olmayabilir. İlişkiler hep aşk üzerine yürüseydi, evli insan kalmazdı. Bazen kurulu bir hayat düzeni, bazen parasızlık, işsizlik (ev kadınları sözgelimi) bazen çocuklar, bazen de bir hukuki bağ (nikah akdi mesela) insanları bir arada tutabilir. Hatta bir ev kadını 'bana bakıyor' diye kocasına katlanıyor olabilir. Yahut bir erkek 'evim temiz, yemek yapılıyor, çocuklar bakılıyor' diye bir kadınla evliliğini sürdürebilir.
              Şimdi gelelim aldatılma konusuna İnsanların hisleri vardır. Kaç yaşlarında ve medeni halleri ne olursa olsun. Bir sözleşmeye imza attı diye bir insanın hislerini, doğasını yok sayamazsınız. Hayat da aşk üzerine kurulu değildir. Birçoğunuz bunu çok iyi bilirsiniz. Eş seçerken nelere dikkat ediyorsunuz, Sadece aşka mı? Haydi dürüst olun. Demek ki bir insan evli iken bir başkasına aşık oldu diye yaşantısının geri kalanından vazgeçemeyebilir, çöpe atamayabilir. evlilik sadece aşk yahut yatak ilişkisi değildir. Ortak bir yaşantı ve geçirilen yıllar boyunca kurulan bir 'ortaklık'tır aynı zamanda. Bu ortaklığı mertçe sonlandırmak da olası ama her zaman mümkün olmayabiliyor.
              İnsan olanın başına herşey gelir. Görüşlerinize uymuyor, hoşunuza gitmiyor diye bir fiili yahut insanları böyle galiz sözlerle yargılamak çok çirkin..
              aldatmayı aldatılmayı savundugumu düşünmeyin ama böyle..

Yorum

Bir erkek her türlü alternatife açık yaşar.. Ama bir kadın o alternatiflere gözlerine sımsıkı kapatır aşıksa eğer..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
                  bu tartışmalar gereksiz hepiniz aldatıcaksınız ve aldatılacaksınız kabullenseniz iyi olur !
                  ))
                  kısmen katılıyorum.
                  kadınların aldatma oranı erkeklerinkine göre küçümsenecek düzeyde değil. sadece ortalara dökülmüyorlar erkekler gibi, içki sofralarında övünülecek birşeymiş gibi anlatmak, sayısal üstünlük sağlamak gibi dertleri yok. erkekler gibi beceriksiz değiller, hemen yakalanmıyorlar, tam aksine namuslu kadın imajından ödün vermeden yapıyorlar yapacaklarını.
                  Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                    alırım karşıma, neden böyle bir şey yaptın beni artık sevmiyormusun derim. evet sevmiyorum derse bunu neden bana soylemiyordun derim, hadi ayrılalım derim..ama eger hormonlarıma yenik dustum sadece haz almak için yaptım, seni seviyorum derse, bisi olmaz canım derim. ama toplumda yasıyoz, simdi toplumsal baskı altında ezilmeyelim. hadi tasınalım baska yere bitanem benim.
                    Neden böyle yaptın artık beni sevmiyor musun diye konuya giren şahıs erkek mi?
                    gözlerime inanamıyorum tekrar tekrar okumam lasım

Yorum

Yani işin özü aldatma cinsiyet olayı değil evet tam bir kişilik olayı. Birde şahsi tecrübelerimle edindim ki, aldatan eş ne kadar değiştim özür dese de asla ve asla değişmiyor, bir kere başlayan sanki bağımlılık gibi, sankisi fazla tam bir bağımlı şeklinde aldatmaya devam ediyor. Uslandım sözlerine asla inanmayın !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone(man)
                        Yani şu mesajı veriyorsun ... İster kadın ister Erkek bir kere aldatılmışsanız eşinizi boşayın )))
                        Aynen, düşünmeden ve tereddüt etmeden !

Bakın iyi düşünün, en zoru ilk aldatıştır, bir kere aldattıktan sonra zaten devamı gelir, yemin edersin yapmayacam dersin vs vs vs
                        fasa fiso
                        en zorunu aşan insan devam eder bu kadar basit, kandırır kendini yakalanmam der, dikkat ederim der, enayi miyim der (Bunların hepsi benim eşimin sözleri)
                        sonuç ne?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone(man)
                          İyi ama çağdaş bir toplumuz diyo herkes )))

Yani buna göre bu tür şeyler çok yadırganmamalı......... Hatta evliliği önemsemeyenler ...... İşin imzada değil beyinde bittiğini söyleyen bir anlayış yavaştan geliyor
                          Çağdaşlıkla yapılan bu kalleşliği bağdaştırmaya çalışan toplumu ayriyetten kınıyorum o zaman

Yorum

aldatanı affedin gitsin bi daha yapmaz ben kefilim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nekine View Post
                              aldatanı affedin gitsin bi daha yapmaz ben kefilim
                              Sana kim kefil olacak

Yorum

İşleniyor...
                              X