Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben ne yapıcamki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben ne yapıcamki...

ya öyle bir insanki bu geometrici....anlatılamaz yani...tüm erkeklerle çok fazla ilgili...onlara sözlü notu yüksek...bize düşük...laf kavgamızda oldu birkaç kere...bana gıcık e bende ona...patavatsız...bir kıza sen neden banyo yapmıyorsun demiş kızda 3 günde bir demiş hocada bekar olmak ne kadar güzel ben hergün yıkanmak zorunda kalıyorum demiş....peki bu ne demek...banada gıcık notlarımda düşün aslında 30 puan yükseltmişim 2. notta ama bilemiyorum 41 de kaldı 45 yaparmı ona kalmış....

ben ne yapıcam nasıl davranıcam bilemiyorum bir yardımm edin.... :roll:
    <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Canım benim tek derdin bu olsun inşallah Hocalara karşı bir kere kesinlikle saygıyı elden bırakmıyoruz. Hoca köpürmeye başladımı "siz haklısınız hocam " diyoruz ve yerimize oturuyoruz, hoca haksız olsa bile. Onun dışında not gibi konularda hakkınızı sonuna kadar savunmalısınız.

Yorum

Benim kardeşim de hocalar bana gıcık diye tutturdu ama ben ona pek inanmıyorum.Nottan düşük alınca hoca bana gıcık diyerek savunma mı yapıyor tam bilmiyorum. Sen kaç yaşındasın hocan kaç yaşında düşün bakalım hocanın sana gıcık olması için bir sebep var mı sence.Kız öğrenciler çok fazla kullanıyor "hoca bana gıcık" sözünü. :=)
      Her şey güzel olacak...

Yorum

notla filan alakası yok...ben kağıda neler yazabildiğimi o notu kendim aldığımı biliyorum ama bana gıcık olduğunu sadece ben değil herkes söylüyor...
        <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

İşleniyor...
        X