Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıkıntı anlarında ne yapıyorsunuz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sıkıntı anlarında ne yapıyorsunuz?

Sitem ettiğiniz, pes ettiğiniz o son noktada ne yapıp, neler yapıp hayata yeniden tutunuyorsunuz? Kafanızda belirlediğiniz sizi rahatlatan bir mit, bir imge, içinizi rahatlatan bir hatıra var mı?
    “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
    Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
    Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
    Anatole France

Bence pes ettiğimiz, bunalım anlarında, yapacak pek birşey yok. ağlayabilen insanlar daha çabuk kendine geliyor. ağlayamayanın işi daha zor.
    Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
    Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
    Aldatıyor,aldanıyoruz
    Üç öğün de...

Yorum

kuantum arkadaşım bağlantı hızını bağlı olduğun telekom müdürlüğüne giderek 4 mb düşürt o zaman düzelecektir. bulunduğunuz yer telekoma uzaksa eğer hat 8 mb hızı kaldırmıyor. bunu telekomdaki geri zakalılar bilmiyor sanki 8 mb açıyorlar herkese. yine düzelmezse eğer 2 mb 1 mb denemen gerekecez. hız dan fedakarlık yapman gerek. gerekli alt yapıyı hazılamadan 8 mb internet verdiler böle oldu malesef.

Yorum

Yazarım,Çizerim hemen spor sayfalarını açarım sıgara yakarım nette gezınırım kuzenımı ararım muhabbet etmesek bıle yanında dururum o bıle moral aılemle vakıt gecırırım yenı baslangıc dıye hemen bı kıtap alırım 5 10 sayfa okur bırakırım uyurum arabayla gezerım

Yorum

film izlerim şu anda yaptığım gibi.. konusunu falan anlamadan sadece zamanın geçmesini isterim uykum gelinceye kadar

Yorum

allah belasını versin derim kızarım küfrederim ...

Yorum

yüxexes müzik dinliyorum.
              iki doz dost tv mehtaptv fgulen-(din bir afyondur derler, beni de inanan insanları görmek-dinlemek rahatlatır)

Yorum

tövbe ediyorum şirk yapmamak için ama çok zor geçiyor sıkıntılı anlarım

Yorum

İşleniyor...
                X