Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bende nefret ediyorum ama kendimden değil insanlardan.Hayatına bir nokta koy olsun bitsin düşünmenin nefes almanın ne önemi varki.
Mutluluklar ve zevkler değil
Acılar büyüdükçe
Gelecek ve ikbal arayarak değil
Geleceğini koyarak
Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
İhaneti ve satılmışlığı da görerek
Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
Direndikçe
Direndikçe büyürsün dostum
Direndikçe...
kendi özelliklerinizin farkına varmanız güzel keşke her insanda sizin gibi olabilse.
bu nasil cumle anlamadim...
bi kere cirkin olma ve parasiz olmak bi insanin saygi duyulmamasi icin gerekli seyler deildir diger guzel ozelliklerinle on plana cikabilirsin...yeteneklerin varsa yeteneklerinle yoksa huy guzelliginle ve huy guzelligin yoksa onu guzelistirerek ve kendini gelistirerek herzaman itibar birakirsin
bi kere cirkin olma ve parasiz olmak bi insanin saygi duyulmamasi icin gerekli seyler deildir diger guzel ozelliklerinle on plana cikabilirsin...yeteneklerin varsa yeteneklerinle yoksa huy guzelliginle ve huy guzelligin yoksa onu guzelistirerek ve kendini gelistirerek herzaman itibar birakirsin
kesinlikle yalan ne yeteneğiniz olursa olsun daima diğer insanlar tarafından dış görünüşünüzle değerlendirlirsiniz ondan sonrada maddi durumunuz gelir kimse sizin diğer özelliklerinize bakmaz.
Yorum