Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimden Nefret ediyorum!

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimden Nefret ediyorum!

Kendimden nefret ediyorum; hem çirkinim, hem çulsuzum...
    Allah benim belamı versin...

Sevmiyorum kendimi artık :S

siyahım matemi

Yorum

kendi özelliklerinizin farkına varmanız güzel keşke her insanda sizin gibi olabilse.
      FOREVER ALONE!

Yorum

Bende nefret ediyorum ama kendimden değil insanlardan.Hayatına bir nokta koy olsun bitsin düşünmenin nefes almanın ne önemi varki.
        Mutluluklar ve zevkler değil
        Acılar büyüdükçe
        Gelecek ve ikbal arayarak değil
        Geleceğini koyarak
        Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
        İhaneti ve satılmışlığı da görerek
        Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
        Direndikçe
        Direndikçe büyürsün dostum
        Direndikçe...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: üstün ezik insan View Post
          kendi özelliklerinizin farkına varmanız güzel keşke her insanda sizin gibi olabilse.
          bu nasil cumle anlamadim...

bi kere cirkin olma ve parasiz olmak bi insanin saygi duyulmamasi icin gerekli seyler deildir diger guzel ozelliklerinle on plana cikabilirsin...yeteneklerin varsa yeteneklerinle yoksa huy guzelliginle ve huy guzelligin yoksa onu guzelistirerek ve kendini gelistirerek herzaman itibar birakirsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kedigiller View Post
            bu nasil cumle anlamadim...

bi kere cirkin olma ve parasiz olmak bi insanin saygi duyulmamasi icin gerekli seyler deildir diger guzel ozelliklerinle on plana cikabilirsin...yeteneklerin varsa yeteneklerinle yoksa huy guzelliginle ve huy guzelligin yoksa onu guzelistirerek ve kendini gelistirerek herzaman itibar birakirsin
            kesinlikle yalan ne yeteneğiniz olursa olsun daima diğer insanlar tarafından dış görünüşünüzle değerlendirlirsiniz ondan sonrada maddi durumunuz gelir kimse sizin diğer özelliklerinize bakmaz.
            FOREVER ALONE!

Yorum

İşleniyor...
            X