Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçiyorsam Sebebi Var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sn maltepe
    tartışmayı ben değil siz yarattınız ve halada zevklede sürdürüyorsunuz....
    ben sizin "bulanık" kelimesi ettiğiniz ana kadar bu sayfada bir tartışma görmedim.....
    gelip sayfayı proveke edip içenleri bulanık kafa ile etiketlemek nasıl bir mantıkır?
    elbetde istediğiniz sayfaya istediğiniz şeyi yazabilirsiniz ama ortak payda "saygı"çerçevesinde.
    siz benim gibi içki içenlere "bulanık"dersenik benimde sizin gibi içmeyenlere "eşek ne anlar hoşafdan"gibi abuk bir laf söyleme ihtimalim vardır.
    Sarhoş bir insan net olarak düşünebilir.Ulu önder Mustafa kemal Atatürk gündüzleri değil geceleri içerdi.Ve hergece ülke meseleleri ile uğraşırdı.Bununla ilgili size 5.000 tane de devlet belgesi sunabilirim.
    Bundan anlamamız gereken sizin gibi sığ mantıkla "her içen sarhoş olur..kafası bulanıkdır"mantığı değildir.
    Sizin anlıyamadığınız şey her içenin sarhoş olmayacağıdır.
    Siz içmeden içki içmiş birinin halini nerden biliyorsunuzki?
    Herneyse konuyu uzatmak istemiyorum.
    Sizi fazla tanımıyorum ama hasbelkader tavsiyem içki içen içmeyene,içmeyen de içene saygı duysun.
    Yoksa ben haddim değil içkiyi övmem..haddim değil içmeyeni kınamam.

Yorum

İçenlerin kafası bulanıktır demedim ki ben..İçip kafanızı bulandırmayın dedim..Yani sarhoş olunacak kadar çok içmekten bahsettim..Ayrıca kafasını bulanık olması bir hakaret değil, sarhoş olduktan sonra insan beyninin verdiği bir tepki sonucudur.. Çok içilirse sarhoş olunacağı kesindir ve sarhoş olunduğunda kafa bulanık olur bunu kimse inkar edemez..Aynı cümleden farklı anlamalar çıkmış..Ben bedensel tepkimeleri açıkladım size hakaret olarak algıladınız..Herneyse daha fazla uzatmaya gerek yok..
      Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Benim rahmetli babamda içerdi hemde sarhoş oluncaya kadar içerdi gece eve geldiğinde çok korkardım babamdan sanki delirmiş gibi hareketleri olurdu çocuk yaşımda bir türlü anlayamazdım...ayrıca annemede hakaretler ederdi...babamın o halinden nefret ederdim...

Yorum

icki iciyorsan icki ictiğin gün sayisini artirma ihtimalin var demektir
          her gece içiyorsan aksamci oolma ihtimalin var demektir
          aksamci olduysan gündüz icme ihtimalin var demektir
          dolayisiyle fiziksel bağımlılık gelismesi ihtimali var demektir
          fiziksel bağımlılık olunca alkolizm baslayacak demektir
          artik alkol alinca yoksuinluk sendromuna girme durumu söz konusudur
          eğer ertesi gün tatil olmayan aksamlarda icersen...o gece yarisi saat 4 e kadar sızma 4 ten sonrada alkolün uyarici etkisinde kalacaksin demektir
          bu da alkol aldiğin gecenin sabahinda yataktan uykunu alamadan kalkman demektir
          uykusunu alamayan biri ertesi gün isine asık suratla gider islerini istekle yapamaz mutlu görünmez dikkat hatalari yapabilir.
          bir kisi eğer uykusunu iyi alamiyorsa o kiseye yaypilacak en iyi sey bir yatak bulup uykusunu almasini sağlamaktir.çünkü uykusunu alamayan kisi dikkat konusunda kaza yapmaya meyyaldir
          alkol alan kisinin ahlak değerleri zamanla azalir.sigara icen kisinin ahlak değerleri azalmaz......vs vs...
          alkol alanlara tavsiyem 5 gün ara verin hafta sonlari nese ve zevkle icin eğer tamamen bırakamiyorsaniz.en kolay yol bu.5 gün sabredecek kaar gücünüz vardir.
          ayrica 5 gün içmediğiniz icin kendinizi mutlu ve iradeli hissedersiniz kendinize olan saygnizi artar..

Yorum

yeni sagılmış taze inek sütünü hiçbir içkiye degişmem.felsefem saglıklı yaşa rahat öl....

Yorum

Mavipatik kurallarını sevdim
              İçki gerçekten hoşa gidilerek güzel ortamlarda içilince iyi oluyor.
              Tadına varılarak sohbeti müziği duyarak içilmeli.

Yorum

alkolizm çok sinsi gelişen bir durum, gerçekten bundan korkarım ben, dikkat de etmek gerekir diye düşünürüm hep.. ben sadece neşeliyken keyifliyken içerim çakır keyif olmak için.. hem moral bozukken alkol sonrası sendromuna girip uzun vadede daha da çok moraliniz bozuluyor..

Yorum

İşleniyor...
                X