Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çocukluk güzel şeyyy...di!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ben en çok Edi ile Büdü yü severdim..Hani Edi hayal kurar aya çıkar ve ayda salıncak gibi sallanırdı ya Müthiş bir şeydi Şimdi izlesek bir anlam ifade etmez ama çocukluğun hayaleriyle birleşince mükemmel oluyordu..

Büyüdükçe hayaller küçülüyormuş..Ama benim bir arkadaşım bana bir şey söylemişti çok hoşuma gitmişti..Demişti ki "insan büyüdüke hayalleri küçülürmüş, sen büyüdükçe hayallerin büyüyor nasıl iş?" Hayallerimizi hiç kaybetmeyelim değil mi arkadaşlar?

Bu arada "şeker kız candy" vardı fazla küçük sayılmazdım, orta 1 e gidiyordum bayılırdım ona
    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Çok güzeldi 80lerde çocuk olmak,keşke hep çocuk olarak kalabilseydik ozaman dermiydiniz böyle psikolojik problemlerimizin olacağını

Yorum

Orjinal yazı sahibi: optimist08
        Çok güzeldi 80lerde çocuk olmak,keşke hep çocuk olarak kalabilseydik ozaman dermiydiniz böyle psikolojik problemlerimizin olacağını
        denilmezdi tabiki
        yıllar geçtikçe biz büyüdük bizimle birlikte sorunlar büyüdü hayatın yükü çoğaldı belki de bunca ağırlık ruhumuza ağır geldi
        keşke çocuk kalsaydık ama imkansız her insan bir gün büyür ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
          vikingleri hatırlayanınız var mı ?
          sanırım 3-4 yaşlarında falandım..
          ha-ha-haftayaaaaaaa
          buluşalım haftayaaaaa, vikingler geliyorr, devamı haftayaaaaaa
          yakkari vardı, uçur beni peppen diyen bir maymun vardı..
          :? :roll:
          uçan kaz morton,(aslında martin olduğunu yıllar sonra kitabını okuduğumda öğrendim.. kandırılmış çocukluğum... :? )..
          clementine , vardı bir de..cumartesi sabahları korku-çizgi film türündeki bu şeyi izlerdim.. müziği hala kulağımda.. ve o nefis peri hemera... ve malmotla iblislerii..offfff.. süper bir cizgi filmdi.. şimdi olsa yine izlerim sanırım..
          çok sevdim bu başlığı
          evet baylırdım bende bu vikinglere...
          sen yazınca buraya birden aklıma geldi...
          hiçte sıkılmadan izlerdim yakkariyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eflin
            çocukluğumuzdaki çizgi filmler bir başkaydı unutmayanlar ve tekrar hatırlmak isteyenler için ...
            gönderdiğim linke bir bakın derim
            ne güzel günlemiş ...

http://www.loxol.tv/videoizle_d91535...cizgi-filmleri

http://www.realfiesta.com/anime.htm#114530200783953684

çok sağolasın Eflin'cim...
            yıllar sonra tekrardan bu müzikleri dinlemek çok güzeldi...
            yıllar öncesine döndüm ahhhh

Yorum

Maalesef çocuk kalamıyoruz ama içimizdeki o çocukluğuda bırakamıyoruz yani ben en azından öyleyim..
              Hala çocuk kalmak elimizde aslında..
              yerine göre deli dolu olabiliriz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eflin
                denilmezdi tabiki
                yıllar geçtikçe biz büyüdük bizimle birlikte sorunlar büyüdü hayatın yükü çoğaldı belki de bunca ağırlık ruhumuza ağır geldi
                keşke çocuk kalsaydık ama imkansız her insan bir gün büyür ...
                dediğim gibi bedenlerimiz büyüse bile zaman zaman kendimizi ödüllendirmek amaçlı çocuk ruhlu yapabilirz Eflin'cim...

Yorum

Ben bir Ten Ten hastasıyım.. bütün çizgi somanları seri halimde hala elimde bulunur. böyle bir karakter yarattığı için Herge amcaya ne kadar şükran sunsam az olur
                  GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

Nerede o eski çizgi filmler. Şimdiki çocuklar bu konu da hem daha şanslı hem daha şanssız. Şanslılar çünkü Sponge Bop izleyebiliyorlar (arada ben de izliyorum severek) onun yanında da saçma sapan japon çizgi filmleri var devamlı bir savaşmak ve dövüşmek üzerine kurulu, beyblade vs. Bir de hep sihir büyü üzerine çocuk dizileri var. Bunların çocukları nasıl etkileyeceğini düşünmeden yayınlıyorlar. Mesela benim 5 6 yaşlarında bir kuzenim var ve ufaklık kendini sihirli bir prenses sanıyor. Sihir falan yapıyor kendi dünyasında. Tamam, çok komik, çok şaklaban, izlemesi de çok eğlenceli ama o kızın hayal alemiyle gerçek dünyayı birbirine karıştırma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bizim zamanımızdaki çocuk programları ve çizgi filmler çok daha insancıl ve eğiticiydi bence.

Yorum

Evet yaa.. Ne güzel di çocuk olmak... Susam sokağı, şekerkız candy..bide votranı çok severdim...Ne zor ne dertli şeymiş büyümek

Yorum

Birde ninja kaplumbağalar vardı ozamanlar...
                        Pizzayla o zaman tanışmıştım bende

Yorum

Allah rahmet eylesin BARIŞ MANÇO'nun adam olacak çocuk programıda vardı...
                          Oda asla unutulmazlarımın arasındadır

Yorum

VOLLLTTTTTRAAAAAAAAANNNN

Yorum

Re: çocukluk güzel şeyyy...di!!!

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
                              Hepimizin çocukken mutlaka takıldığı hatta izleyipte doyamadığı çizgi filimler vardır yada buna benzer çocuk programları....
                              Mesela benimde yıllar öncesi SUSAM SOKAĞI adlı bir çocuk programı vardı ve ben asla onu izlemekten bıkmadan ,usanmadan hergün izlerdiM...
                              Ya sizlerin?
                              Ahh çocukluk vede çocukluğum herşey ne kadar güzeldi..

Eskiden "en kötü" Gargamel'di. Hani şu "Şirinler"i yakalamaya çalışan ve her seferinde dumura uğrayan çirkin büyücü... Ve başımıza gelebilecek en kötü şey, bir yakınımızın vefat etmesiydi...

O zamanlar bilemezdim Gargamel'den daha kötü niyetli insanlar olabileceğini, uç nokta o sanırdım. Ve ölümden daha kötü bir şey olamaz sanıyordum hep; savaşlardan, şehitlerden, bebek tacirlerinden, cinsel suistimalden, hortumculuktan, laçkalaşmış siyasetten vb. hiç haberim olmazdı ki...

Dünya rengarenkti, şimdiki gibi gri-siyah-kahverengi karışımı ve bulanık değildi hiç...

Acaba dünya mı değişti, yoksa eskiden de böyleydi de benim mi haberim olmuyordu... Bilemiyorum!

hep çocuk kalsaydım keşke..
                              Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

carousel/atlı karınca

en sevdiğimiz dizilerdendi

annelerimiz mariana ları köle isauraları izlerken trt bizleride düşünmüş brezilya dizisi olan atlı karınca ile bizide ekranlara esir etmişti
                                ama güzel diziydi

Yorum

İşleniyor...
                                X