Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Nerede o eski çizgi filmler. Şimdiki çocuklar bu konu da hem daha şanslı hem daha şanssız. Şanslılar çünkü Sponge Bop izleyebiliyorlar (arada ben de izliyorum severek) onun yanında da saçma sapan japon çizgi filmleri var devamlı bir savaşmak ve dövüşmek üzerine kurulu, beyblade vs. Bir de hep sihir büyü üzerine çocuk dizileri var. Bunların çocukları nasıl etkileyeceğini düşünmeden yayınlıyorlar. Mesela benim 5 6 yaşlarında bir kuzenim var ve ufaklık kendini sihirli bir prenses sanıyor. Sihir falan yapıyor kendi dünyasında. Tamam, çok komik, çok şaklaban, izlemesi de çok eğlenceli ama o kızın hayal alemiyle gerçek dünyayı birbirine karıştırma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bizim zamanımızdaki çocuk programları ve çizgi filmler çok daha insancıl ve eğiticiydi bence.
Ben bir Ten Ten hastasıyım.. bütün çizgi somanları seri halimde hala elimde bulunur. böyle bir karakter yarattığı için Herge amcaya ne kadar şükran sunsam az olur
Çok güzeldi 80lerde çocuk olmak,keşke hep çocuk olarak kalabilseydik ozaman dermiydiniz böyle psikolojik problemlerimizin olacağını
denilmezdi tabiki
yıllar geçtikçe biz büyüdük bizimle birlikte sorunlar büyüdü hayatın yükü çoğaldı belki de bunca ağırlık ruhumuza ağır geldi
keşke çocuk kalsaydık ama imkansız her insan bir gün büyür ...
dediğim gibi bedenlerimiz büyüse bile zaman zaman kendimizi ödüllendirmek amaçlı çocuk ruhlu yapabilirz Eflin'cim...
Çok güzeldi 80lerde çocuk olmak,keşke hep çocuk olarak kalabilseydik ozaman dermiydiniz böyle psikolojik problemlerimizin olacağını
Maalesef çocuk kalamıyoruz ama içimizdeki o çocukluğuda bırakamıyoruz yani ben en azından öyleyim..
Hala çocuk kalmak elimizde aslında..
yerine göre deli dolu olabiliriz...
çocukluğumuzdaki çizgi filmler bir başkaydı unutmayanlar ve tekrar hatırlmak isteyenler için ...
gönderdiğim linke bir bakın derim
ne güzel günlemiş ...
vikingleri hatırlayanınız var mı ?
sanırım 3-4 yaşlarında falandım..
ha-ha-haftayaaaaaaa
buluşalım haftayaaaaa, vikingler geliyorr, devamı haftayaaaaaa
yakkari vardı, uçur beni peppen diyen bir maymun vardı..
:? :roll:
uçan kaz morton,(aslında martin olduğunu yıllar sonra kitabını okuduğumda öğrendim.. kandırılmış çocukluğum... :? )..
clementine , vardı bir de..cumartesi sabahları korku-çizgi film türündeki bu şeyi izlerdim.. müziği hala kulağımda.. ve o nefis peri hemera... ve malmotla iblislerii..offfff.. süper bir cizgi filmdi.. şimdi olsa yine izlerim sanırım..
çok sevdim bu başlığı
evet baylırdım bende bu vikinglere...
sen yazınca buraya birden aklıma geldi...
hiçte sıkılmadan izlerdim yakkariyi
denilmezdi tabiki
yıllar geçtikçe biz büyüdük bizimle birlikte sorunlar büyüdü hayatın yükü çoğaldı belki de bunca ağırlık ruhumuza ağır geldi
keşke çocuk kalsaydık ama imkansız her insan bir gün büyür ...
Ben en çok Edi ile Büdü yü severdim..Hani Edi hayal kurar aya çıkar ve ayda salıncak gibi sallanırdı ya Müthiş bir şeydi Şimdi izlesek bir anlam ifade etmez ama çocukluğun hayaleriyle birleşince mükemmel oluyordu..
Büyüdükçe hayaller küçülüyormuş..Ama benim bir arkadaşım bana bir şey söylemişti çok hoşuma gitmişti..Demişti ki "insan büyüdüke hayalleri küçülürmüş, sen büyüdükçe hayallerin büyüyor nasıl iş?" Hayallerimizi hiç kaybetmeyelim değil mi arkadaşlar?
Bu arada "şeker kız candy" vardı fazla küçük sayılmazdım, orta 1 e gidiyordum bayılırdım ona
Al pacino sevgisi
Pepero'nun maceraları
Wuzzles
Robostory
Sportmen bılly
Ulysses 31
Molıerıssımo
Düğme burun
Muz adam
Sihirli kurdele
Kont duckula
Küçük lulu
Emilie
Hayalet avcıları
Jumaru
Nadıa, mavi suyun esrarı
Conan
Sylvanıan aileleri
Belle ve sebastian
Tenten
Asteriks
Galaksi şerifleri
Rahan
Uçan fil dumbo
Bay meraklı
Laff-a-lympıcs olimpiyatları
Sokak kurbişleri
Tao tao
Bravestarr
Uzay şövalyeleri
Hayalet avcıları
Captaın future
Scooby doo
Sinbad
Rıchıe rıch
Mock ve sweet
Marco
Flanderler'in köpeği
Remı
Karakanat
Tsubasa
Gol (strıker)
Pepen'in balonu
Kumkum
Biberleyelim
Space adventure cobra
G.ı. joe
Muppet bebekleri
Vücudumuzu tanıyalım
Monçiçiler
Afacan ayılar
Akıllı bıdık
Sevimli ayı ailesi
Minik fok
Alvin ve sincaplar
Yavru geyik
Afacan ile babacan
Tazmanya canavarı
Roadrunner
Tom ve jerry
Woody woodpecker
Daffy duck
Speedy gonzales
Bugs bunny
Tweety
Kaptan mağara adamı
Temel reis
Pamuk prenses ve 7 cüceler
Pinokyo
Ferdınand, üç küçük domuz
Klasik disney öyküleri
Gufi
Donald amca
Miki fare
Dısney köşesi
Lady oscar
Varyemez amca
Genki
Thundercats
Yeşilin kızı anne
Lady lynn
Galaksi lisesi
Cesur ayılar
Müfettiş gadget
Hollywood yaramazları
Sandybelle
Charlotte
Portakal yolu
Step june
Judy ve uzunbacak
Son dinozor denver
Ninja kaplumbağalar
Benım küçük pony'm
Transformers
Red kıt
80 günde devrialem
Jetgiller
Sevimli hayalet casper
Cici kız georgıe
Clementıne
Çiçek kız lulu
Küçük prenses sara
Şnorkeller
Ayakkabılar
Şekerpembe
Alis harikalar diyarında
Pollyanna
Şeker kız candy
Esteban
Kayıp dünyalar
Robotech
Voltran
She-ra
He-man
Lazeryon
Ayı yogi
Vikingler
Pembe panter
Şirinler
Heıdı
Taşdevri
Kalimero
Tontonlar
Nils ve uçankaz
Arı maya
Değerli
Atom karınca
Jumbo jet set
Musti
Yakari
güle güle hatırlayın emi ))
hepsini de seyretmişimdir ama hafızada kalmıyo tabiki... http://www.realfiesta.com/anime.htm#114725690920557632 den alıntıdır... ordaki listeyi temize çektim. arkadaşlarım okusun iice dedim...
Leave a comment: