Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendini sevebilmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: alone in the dark
    Çok iğrenç bir video demin açtım şimdi kusmam var.
    niyeki ... sen bundan bile kusursan :tinysmile_hmm_t:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone in the dark
      O konuşmalar, bahsettikleri, yapmacık yapılanlar, anlatılanlar, hepsi iğrenç.
      Filmler zaten yapmacıktır genelde ... Önemli olan temayı duyguyu yakalayabilmek ve hoş zaman geçirebilmektir , gerisi boş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir dost View Post
        Filmlere tutkun var di mi? Bu arada o Amelie filmini sıkıcı bulup biraz izleyip bırakmış biriyim, pişman da değilim
        O yüzden bilmiyorum
        Amelie hayata tutunamayanları, iletişim kuramayan, farklı düşünenleri, takıntısı olanları anlatıyor. Film ağır biraz ama içinde çok fazla mesaj var. Gene de güzeldi. Bir de o müziği yok mu, ne kadar güzel, cep telefonuma zil sesi yapmıştım bir ara, en çok da mezuniyet törenlerinde slaytlarda kullanıyorlar çok yakışıyor.

ilk mesajdaki konuya dönecek olursak, ben kilit sözcüğün kendini sevmek değil de kendinle barışık olmak olduğunu düşünüyorum

kendini sevmek deyince narsizm geliyor aklıma, bu kötü, barışık olmak deyince yaptıklarından memnun olmak, pişmanlık duymamak, iyi birşey yapınca iyi hissetmek gibi.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

genelde başarılarımızı seviyoruz..kendimizi değil..
          benliğimiz başarı ,konum gibi etkenlerle bütünleşmiş..

kendini sevebilmek cidden önemli..
          narsistlik ayrı bir konu yalnız..aynı şey değil.

Yorum

kendinden nefret etmek de işe yarıyor..kendinden nefret eden başkalarından da nefret eder..bu ise hırs oluşturabilir..hırs ise çok yararlı bir duygudur..

Yorum

keşke soylenıldıgı gıbı kişi kendini sevebilmek için yapsa bişeyleri..
              o zaman bu kadar ruhsal bunalım yasayan bır toplum olur muyduk?

ınsan gıyınır zayıflar bırcogumuzun amacı baskalarına guzel gorunmek degıl mıdır aynada kendımıze bakınca kacımız bugun hıc bır yere cıkmıycam ama kendıme guzel gorunmek ıcın yenı aldıgım elbıseyı gıymelıyım dıyor

Yorum

Kendisini sevebilmek kendinle barışık olabilmek güzel bir duygu olmalı ben kendimi sevmiyorum yüzeysel bakılıyor insanlara bu insan iyi niyetli bu ruhen temiz bir insan demiyor çoğunluk bu yüzdende sevmiyorum insanları zamanla kendimide sevmemeye başladım kendimden nefret ediyorum özgüvenim yok olmadı bundan sonrada olmaz biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                  Amelie hayata tutunamayanları, iletişim kuramayan, farklı düşünenleri, takıntısı olanları anlatıyor. Film ağır biraz ama içinde çok fazla mesaj var. Gene de güzeldi. Bir de o müziği yok mu, ne kadar güzel, cep telefonuma zil sesi yapmıştım bir ara, en çok da mezuniyet törenlerinde slaytlarda kullanıyorlar çok yakışıyor.
                  nerden bu filmi izledim..bu yorum uzerine izledim..niye izledim..dün aksam izledim..çok kötü oldum..çok kötü hisettim..

aynı şekilde bir durum yaşadım..amelie mutlu sona kavustu..benim ameliem benden 12 yaş buyuktu..bundan dolayı mutlu son olmadı..benim diger yarımdı..çok ugrastı..çok ugrastım..olmadı..birbirimizi deliler gibi seviyoruz hala..ama olmadı..ben onu unutamayacagım gibi..o da beni..o benim için ağlayacak..ben de onun için..ne zamana kadar bilemiyorum..olmasını deliler gibi isterdik..

Yorum

her insan kendini sever

Yorum

ah bir başarabilsem kendimi sevebilmeyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                        Amelie hayata tutunamayanları, iletişim kuramayan, farklı düşünenleri, takıntısı olanları anlatıyor. .
                        o filmin kendini sevmeye yardımı oluyorsa izleyeyim...
                        gerçi tv'de görmüştüm bir zamanlar hiç sarmamıştı ama olsun şifa niyetine der katlanırım

Yorum

İşleniyor...
                        X