Orjinal yazı sahibi: alone in the dark
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kendini sevebilmek
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: bir dost View PostFilmlere tutkun var di mi? Bu arada o Amelie filmini sıkıcı bulup biraz izleyip bırakmış biriyim, pişman da değilim
O yüzden bilmiyorum
ilk mesajdaki konuya dönecek olursak, ben kilit sözcüğün kendini sevmek değil de kendinle barışık olmak olduğunu düşünüyorum
kendini sevmek deyince narsizm geliyor aklıma, bu kötü, barışık olmak deyince yaptıklarından memnun olmak, pişmanlık duymamak, iyi birşey yapınca iyi hissetmek gibi.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
keşke soylenıldıgı gıbı kişi kendini sevebilmek için yapsa bişeyleri..
o zaman bu kadar ruhsal bunalım yasayan bır toplum olur muyduk?
ınsan gıyınır zayıflar bırcogumuzun amacı baskalarına guzel gorunmek degıl mıdır aynada kendımıze bakınca kacımız bugun hıc bır yere cıkmıycam ama kendıme guzel gorunmek ıcın yenı aldıgım elbıseyı gıymelıyım dıyor
Yorum
-
Kendisini sevebilmek kendinle barışık olabilmek güzel bir duygu olmalı ben kendimi sevmiyorum yüzeysel bakılıyor insanlara bu insan iyi niyetli bu ruhen temiz bir insan demiyor çoğunluk bu yüzdende sevmiyorum insanları zamanla kendimide sevmemeye başladım kendimden nefret ediyorum özgüvenim yok olmadı bundan sonrada olmaz biliyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostAmelie hayata tutunamayanları, iletişim kuramayan, farklı düşünenleri, takıntısı olanları anlatıyor. Film ağır biraz ama içinde çok fazla mesaj var. Gene de güzeldi. Bir de o müziği yok mu, ne kadar güzel, cep telefonuma zil sesi yapmıştım bir ara, en çok da mezuniyet törenlerinde slaytlarda kullanıyorlar çok yakışıyor.
aynı şekilde bir durum yaşadım..amelie mutlu sona kavustu..benim ameliem benden 12 yaş buyuktu..bundan dolayı mutlu son olmadı..benim diger yarımdı..çok ugrastı..çok ugrastım..olmadı..birbirimizi deliler gibi seviyoruz hala..ama olmadı..ben onu unutamayacagım gibi..o da beni..o benim için ağlayacak..ben de onun için..ne zamana kadar bilemiyorum..olmasını deliler gibi isterdik..
Yorum
-
Yorum