Biliyorsunuz iş arıyorum, kısa bir süre önce yeni açıklan özel bir hastaneye iş başvurusunda bulundum.Üstelik başhekim ilede görüştüm.Neye göre başvuruları değerlendirdiklerini sordum..genellikle iş başvurularının referansa göre veya arkaya göre değerlendirdiklerini hiç çekinmeden söyledim.Bana onların hastanesinde asla böyle birşey olmadığını sadece ve sadece eğitime, tecrübeye vs..bakıldığını söyledi.
Ben yüksekokul mezunuyum ve hastaneye bir sürü sekreter alınacaktı ve bu iş için eğitimin gayet uygundu.Fakat hernedense işe alınmadım.Benim henüz öğrendiğim bir bilgiye göre benim yerime lise terk bir kızı almışlar yani liseyi bitirmeyen birini, üstelik hiçbir tecrübe sahibi değil..bunun açıklaması nedir şimdi.. :!:
Çok afedersiniz ama O adamın gidip yüzüne tükürmek istiyorum. :evil:
Ben yüksekokul mezunuyum ve hastaneye bir sürü sekreter alınacaktı ve bu iş için eğitimin gayet uygundu.Fakat hernedense işe alınmadım.Benim henüz öğrendiğim bir bilgiye göre benim yerime lise terk bir kızı almışlar yani liseyi bitirmeyen birini, üstelik hiçbir tecrübe sahibi değil..bunun açıklaması nedir şimdi.. :!:
Çok afedersiniz ama O adamın gidip yüzüne tükürmek istiyorum. :evil:
Yorum