Duyuru

Collapse
No announcement yet.

..iyi mal,çok para mı...kötü mal, az para mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ..iyi mal,çok para mı...kötü mal, az para mı?

...alışveriş yaparken neye dikkat ediyorsunuz..ben bu konuda çok değişkenim..bazen gidip en ucuzunu alıyorum(az paraya çok şey)...bazende paraya kıyıp kaliteli alıyorum(çok paraya az şey)...bunu sürekli yapmıyorum yapamıyorum ya da öyle diyim..istikrarlı değilim....ingilizlerin sözü;"ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" demişler...

...kış indirimleri başladı..önümüzdeki kış ihtiyacımız olanları alabiliyorsak şimdiden almak iyi fikir gibi geliyor..

..siz nasılsınız bu konuda...markaya verilen para değiyor mu?
    yarın çok geç olabilir...

beni biliyorsun ben kasiyere dikkat ediyorum :P

ben hem kaliteli hemde markalı ve de hemde ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum
    nerde indirim ben ordayım
    ama kalite benim için öncelik
    &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turkucu
      beni biliyorsun ben kasiyere dikkat ediyorum :P

ben hem kaliteli hemde markalı ve de hemde ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum
      nerde indirim ben ordayım
      ama kalite benim için öncelik

...hem ucuz..hem marka...ikisi birarada pek mümkün gözükmüyor bana...nerelerde buluyorsunuz?
      ...dün mavi'ye baktım 80 liralık kazak 35 liraya düşmüş..bukadar indirim nasıl oluyor?..80 iken alanlara ayıp olmuyor mu? :lol:

Yorum

Kaliteli olmasına önem veririm ben..Ama bazı markalar kalitesiz de olabiliyor..Şimdi isim vermeyeyim Herneyse, ingilizler doğru söylemiş..Kaliteli alacaksın ki tipi kaymasın kıyafetlerin
        Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
          Kaliteli olmasına önem veririm ben..Ama bazı markalar kalitesiz de olabiliyor..Şimdi isim vermeyeyim Herneyse, ingilizler doğru söylemiş..Kaliteli alacaksın ki tipi kaymasın kıyafetlerin

...isim vermek yasak mı bilmiyorum ama değilse bence isim verin..almıyalım...

Yorum

Modlar gelsin durumu izah etsin ona göre söyleyelim bari
            Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
              Modlar gelsin durumu izah etsin ona göre söyleyelim bari

.... :lol: :lol: ...alt tarafı bi isim ya....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
                8O burada.. böyle ulu orta.. cıkss cıkss...
                pmleşin hanımlar

.... :? :? :?

Yorum

iloyacıgım ucuz etin yahnisi olmaz dogru karar ama ben hem kaliteli hemde ucuza bulurum yani anlıyacagın hertarafı didik didik eder affetmem alarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alper_01
                    iloyacıgım ucuz etin yahnisi olmaz dogru karar ama ben hem kaliteli hemde ucuza bulurum yani anlıyacagın hertarafı didik didik eder affetmem alarım.

...bak sende aynı şeyı söyledin..hem kaliteli(marka)..hemde ucuz...nerde bunlar :roll:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iloya

...bak sende aynı şeyı söyledin..hem kaliteli(marka)..hemde ucuz...nerde bunlar :roll:
                      ayıptı söylemesi akrabalarımın birçogunun dükkanı var kimi kotçu kimi gıdacı yani torpilim var anlıyacagın

Yorum

unuttun söylemeyi iloyacagım benim şehre gelirsen sanada torpil yaparız,yanlız gelirken 6-7 tane bavul getir

Yorum

unuttun söylemeyi iloyacagım benim şehre gelirsen sanada torpil yaparız,yanlız gelirken 6-7 tane bavul getir

...şehrini söyle...başkaları gelir belki... :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iloya

...şehrini söyle...başkaları gelir belki... :lol:
                            şehrim adana hepiniz davetlisiniz....

Yorum

...çoğunluk çıplak galiba..bişey almıyor üstüne :?

Yorum

İşleniyor...
                              X