Duyuru

Collapse
No announcement yet.

..iyi mal,çok para mı...kötü mal, az para mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• iloya
    replied
    Orjinal yazı sahibi: alper_01
    unuttun söylemeyi iloyacagım benim şehre gelirsen sanada torpil yaparız,yanlız gelirken 6-7 tane bavul getir

...şehrini söyle...başkaları gelir belki... :lol:

Leave a comment:

• alper_01
    replied
    unuttun söylemeyi iloyacagım benim şehre gelirsen sanada torpil yaparız,yanlız gelirken 6-7 tane bavul getir

Leave a comment:

• alper_01
    replied
    Orjinal yazı sahibi: iloya
    iloyacıgım ucuz etin yahnisi olmaz dogru karar ama ben hem kaliteli hemde ucuza bulurum yani anlıyacagın hertarafı didik didik eder affetmem alarım.

...bak sende aynı şeyı söyledin..hem kaliteli(marka)..hemde ucuz...nerde bunlar :roll:
    ayıptı söylemesi akrabalarımın birçogunun dükkanı var kimi kotçu kimi gıdacı yani torpilim var anlıyacagın

Leave a comment:

• iloya
    replied
    iloyacıgım ucuz etin yahnisi olmaz dogru karar ama ben hem kaliteli hemde ucuza bulurum yani anlıyacagın hertarafı didik didik eder affetmem alarım.

...bak sende aynı şeyı söyledin..hem kaliteli(marka)..hemde ucuz...nerde bunlar :roll:

Leave a comment:

• alper_01
    replied

Leave a comment:

• iloya
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ilksen
    8O burada.. böyle ulu orta.. cıkss cıkss...
    pmleşin hanımlar

.... :? :? :?

Leave a comment:

• iloya
    replied
    Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
    Modlar gelsin durumu izah etsin ona göre söyleyelim bari

.... :lol: :lol: ...alt tarafı bi isim ya....

Leave a comment:

• MaLTtTt
    replied
    Modlar gelsin durumu izah etsin ona göre söyleyelim bari

Leave a comment:

• iloya
    replied
    Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
    Kaliteli olmasına önem veririm ben..Ama bazı markalar kalitesiz de olabiliyor..Şimdi isim vermeyeyim Herneyse, ingilizler doğru söylemiş..Kaliteli alacaksın ki tipi kaymasın kıyafetlerin

...isim vermek yasak mı bilmiyorum ama değilse bence isim verin..almıyalım...

Leave a comment:

• MaLTtTt
    replied
    Kaliteli olmasına önem veririm ben..Ama bazı markalar kalitesiz de olabiliyor..Şimdi isim vermeyeyim Herneyse, ingilizler doğru söylemiş..Kaliteli alacaksın ki tipi kaymasın kıyafetlerin

Leave a comment:

• iloya
    replied
    Orjinal yazı sahibi: turkucu
    beni biliyorsun ben kasiyere dikkat ediyorum :P

ben hem kaliteli hemde markalı ve de hemde ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum
    nerde indirim ben ordayım
    ama kalite benim için öncelik

...hem ucuz..hem marka...ikisi birarada pek mümkün gözükmüyor bana...nerelerde buluyorsunuz?
    ...dün mavi'ye baktım 80 liralık kazak 35 liraya düşmüş..bukadar indirim nasıl oluyor?..80 iken alanlara ayıp olmuyor mu? :lol:

Leave a comment:

• turkucu
    replied
    beni biliyorsun ben kasiyere dikkat ediyorum :P

ben hem kaliteli hemde markalı ve de hemde ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum
    nerde indirim ben ordayım
    ama kalite benim için öncelik

Leave a comment:

İşleniyor...
X