hayat ne kadar adil ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayat ne kadar adil ?
Collapse
X
-
Hiç der noktayı koyarım adil diyenlere bir çift sözüm var ben heteroseksüel olmak çok isterdim aileme kız arkadaşımı tanıtmak v.s. v.s. veya ben Amerikalı olmak isterdim veya ben hıristiyan doğmak isterdim v.s. v.s. bunlar sadece örnek sadece ilk örnek gerçekçi ben neden gay doğdum ? Bunu sorarım nerde adalet millet evlenip karısıyla gezerken ben sevgilimle homofobi ülkesinde kim ne der diyerek yaşamak zorunda olucam ve bu hayatta adil olcak kusura bakmayın ama buna k.çımla gülerim .Without You I'm Nothing
K ♥M
Aşk demek sen demek
Sen demek ben demek..
Yorum
-
Bir gün dört çocuk ellerinde iki kestane ile Nasrettin Hoca’ya gelirler, ondan adil bir paylaştırma yapmasını isterler, Hoca sorar: "Tanrının paylaşımını mı tercih edersiniz, kulunkini mi?" Çocuklar; “Tabii ki tanrınınki!..” diye cevap verirler. Bunun üzerine Nasrettin Hoca bir çocuğa iki tokat, diğerine bir tokat atar, kestaneleri birine verir, öbürüne de hiçbir şey vermez... Şaşıran çocuklar "Bu ne biçim bir dağıtım?" diye sorarlar. Hoca da der ki:"Bu tanrının paylaşımı. Bazen bazılarına çok, bazılarına hiç, bazılarına da az verir... Eğer kulunkini isteseydiniz bunu hepinize eşit bölerdim..
fazla söze gerek yok)))Last edited by hande-1983; 23-06-2011, 07:48 AM.Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View PostBir gün dört çocuk ellerinde iki kestane ile Nasrettin Hoca’ya gelirler, ondan adil bir paylaştırma yapmasını isterler, Hoca sorar: "Tanrının paylaşımını mı tercih edersiniz, kulunkini mi?" Çocuklar; “Tabii ki tanrınınki!..” diye cevap verirler. Bunun üzerine Nasrettin Hoca bir çocuğa iki tokat, diğerine bir tokat atar, kestaneleri birine verir, öbürüne de hiçbir şey vermez... Şaşıran çocuklar "Bu ne biçim bir dağıtım?" diye sorarlar. Hoca da der ki:"Bu tanrının paylaşımı. Bazen bazılarına çok, bazılarına hiç, bazılarına da az verir... Eğer kulunkini isteseydiniz bunu hepinize eşit bölerdim..
fazla söze gerek yok)))
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View PostBir gün dört çocuk ellerinde iki kestane ile Nasrettin Hoca’ya gelirler, ondan adil bir paylaştırma yapmasını isterler, Hoca sorar: "Tanrının paylaşımını mı tercih edersiniz, kulunkini mi?" Çocuklar; “Tabii ki tanrınınki!..” diye cevap verirler. Bunun üzerine Nasrettin Hoca bir çocuğa iki tokat, diğerine bir tokat atar, kestaneleri birine verir, öbürüne de hiçbir şey vermez... Şaşıran çocuklar "Bu ne biçim bir dağıtım?" diye sorarlar. Hoca da der ki:"Bu tanrının paylaşımı. Bazen bazılarına çok, bazılarına hiç, bazılarına da az verir... Eğer kulunkini isteseydiniz bunu hepinize eşit bölerdim..
fazla söze gerek yok)))
hayat tabiki adil değil bazıları hayata 1-0 önde başlar.
Yorum
-
"Adil mi, değil mi?" sorusunun cevabı uzun gider... Derin mevzu... Ama ben, (kısa tutmak için) konuya başka bir açıdan bakmak istiyorum: Hepimiz, "bize verilen rollerimizi" oynuyoruz arkadaşlar... İtiraz etme ve seçme şansımız yok... Bu konuda yapabileceğimiz şey; bu rollerimizi "en iyi şekilde" oynayabilmektir...Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
tabi ki de adil değil; öyle olsaydı dünyadaki sorunların %80 i olmazdı. çünkü bi özellik herkeste varsa veya kimsede yoksa bunu sorun etmeyiz genelde. 50 yıl önce olsa cep telefonum yok diye bi sorunumuz olmazdı zaten kimsede yoktu , oysa bugün bu ciddi bi sorun olur. Ya da uçma engelli diye bi kavramımız yok, ama bütün insanlar uçabilirken biz uçamıyo olsaydık bu körlük sakatlık gibi bi şey olurdu. pek çok şeye uyarlanabilir bu. sorunlarımız var olduğuna göre adalet yok...
Yorum
Yorum